Nieuws

Euregionaal Popcircuit Ronde V

Na 4 edities op pad te zijn gegaan met bands & solo artiesten gaan ze richting de twee laatste rondes met 3 Live shows, 3 Locaties, 3 landen op een rij. Ze gaan “op pad” met; FOREIGN BLOOM (NL), de Penthouse Bewohner (D) & JOHN L (B) die nu evenementen en locaties bezoeken als; Rockfabrik Open Air (Talent Stage) / Rockfabrik – Übach Palenberg, Alter Schlachthof – Eupen & SPP Live Stage – Kerkrade.

FOREIGN BLOOM
Donker en experimenteel zijn woorden die in je opkomen als je naar de geluiden luistert, die even groots als intiem zijn. Jessica Kulka is niet alleen muzikant: ze studeerde af als filmmaker aan het Maastricht Institute of Arts. Ze combineert de magie van de witte doek met de kracht van haar melancholische muziek. De visuele EP Echoes van Foreign Bloom creëert een ervaring door zowel geluid als zicht. Samen vormt het een verhaal, waarbij elk nummer een nieuw hoofdstuk begint. Er is echter nieuw werk in aankomst dat een geheel nieuwe richting zal inslaan. Met haar indie/Electronic Synth-Pop-geluid wordt ze bijgestaan door Stefan Habets (elektronica) en Simon Heinen (drums) op deze 3 Euregio-optredens.

The Penthouse Bewohner
De schoonheid van het verleden ligt eind jaren negentig, terwijl de keerzijde is dat er een eind aan deze periode is gekomen. Dat is precies de reden waarom de vier leden van ‘the Penthouse Bewohner’ er hun missie van hebben gemaakt om de essentie van hun jeugd te behouden door hulde te brengen aan “de Wohlstandskinder”, hun geliefde helden die helaas niet langer actief zijn. Hun doel is om de pop-/rocknummers uit het verleden nieuw leven in te blazen en ze weer op het podium te brengen. Af en toe nemen ze ook hun originele composities in hun setlist. Als enige tributeband wereldwijd gewijd aan de W$K, beweert “the Penthouse Bewohner” met recht de beste in hun soort te zijn…de Penthouse Bewohner zijn: Mitsch – (zang en slaggitaar), Lukas (gitaar en achtergrondzang), Julian (bas/achtergrondzang) en Kevco (drums).

John L
Sinds 2012 distilleert John L pure rock met een heavy touch. John L heeft al twee albums op zijn naam staan, Bring Me Home en Heavy Calling. Aan het hoofd van het trio dat zijn naam draagt speelt hij het ene concert na het andere, openend voor prestigieuze acts als Uli Jon Roth (ex-Scorpions), Blaze Bayley (ex-Iron Maiden), Vinny Appice (ex-Black Sabbath, Dio), Hooverphonic en vele anderen. Met meer dan 200 concerten op zijn naam (België, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Luxemburg), bereid je voor op een Rock N’ Roll Avonds. Haal je leren jack tevoorschijn, John L staat klaar om je te laten headbangen! John L zijn; John L (gitaar / zang), Michel Pesch (bas) & Rusty James (drums).

Voor meer informatie of tickets ga ja naar therockonline.nl.

Gerelateerde artikelen met Euregionaal Popcircuit Ronde V

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht