Nieuws

Euregionaal Popcircuit ronde IV

Na 3 edities met bands gaan we deze ronde op weg met Solo Artiesten. 3 Live shows, 3 Locaties, 3 landen achter elkaar. Waar we vanaf mei 2019 starten met Euregionale bands als; Indicolite (NL), Vapour Eyes (B), Shot Down in Reno (D) Loxley Lane (B), Uncrook (D) Defenestarte (NL),Forger (D), Lost From The Start en A Minor Problem (NL) in Locaties als; der Alter Schlachthof – Eupen (B), Pinu’u & Musikbunker Aachen (D) en de Oefenbunker te Landgraaf (NL). Zullen we voor deze vierde ronde “on the road” gaan met ; Mike Misfit (D), Jessie (B) en Celine Van veldhoven (NL).

 

 

Mike Misfit (D) Mike Misfit bracht meer dan een decennium al door met zingen en spelen van vier, vijf of zes snaarinstrumenten in verschillende beroemde, luide, beruchte en onbekende Punk bands, voordat hij in 2017 voor het eerst op het podium stond met niets anders dan een akoestische gitaar. Zijn teksten kronkelen tussen hoofdpijn, hartzeer, tragedie en komedie. Hoge verwachtingen en verbrijzelde dromen, terwijl de snotterige gitaar en zijn donkere, soms hese stem een directe verwijzing zijn naar zijn punkdagen. Een volledig album volgt nog op zijn debuut in 2018 E.P. “Simple Guy” in het voorjaar van 2020.

Jesssie (B) Jessie is een singer-songwriter uit Maasmechelen (BE). In de afgelopen jaren verdiende ze al haar strepen als zangeres/gitariste bij de band Loxley Lane, maar tegenwoordig kan je haar geregeld ook solo op een podium treffen. Gewapend met een gitaar en een overweldigende stem brengt ze een one-woman rockshow, gevuld met eigen werk en een occasionele cover. Invloeden van Trixie Whitley, John Mayer en Sara Bareilles loeren af en toe om de hoek, maar Jessie blijft vooral altijd zichzelf. Ontdek haar muziek dit jaar tijdens de Euregio Tour voor singer-songwriters!

Celine Van veldhoven (NL) Celine is een singer-songwriter uit Parkstad. Ze schrijft zachte, sfeervolle popmuziek met soms een cover van Chef Special of Katie Melua in de juiste dosis en moment. Ze treedt solo en met band op onder de naam CelineShanice. In 2018 bracht ze haar EP “CelineShanice & Friends” uit. In 2019 bracht ze haar single ‘Invisible’ uit en nam ze deel aan de lokale Popcontest ‘Nu of Nooit’ voor Pinkpop. Momenteel neemt ze deel aan het beroemde tv-programma ‘The Voice of Holland’ onder de naam Celine van Veldhoven. Ze wordt daar gecoacht door de beroemdste vrouwelijke Nederlandse Rock Chick ; Anouk.

Tickets voor dit event zijn verkrijgbaar via de vvk kanalen van d eoefenbunker, maar ook mooie ltd. Hard ticets via de artiesten en www.therockonline.nl 

Doors: 15.00 uur
Start: 15:30 uur

VVK: € 5,00
BOX: € 7,50

Gerelateerde artikelen met Euregionaal Popcircuit ronde IV

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht