Nieuws

Elle Hollis speelt grootste live-show ooit als opwarmer voor Pinkpop

Op 10 juni keert Elle Hollis na vier jaar terug naar Heerlen voor haar Homecoming Show. De stad waar het voor haar allemaal begon. Het wordt spectaculaire show als voorbereiding op haar grote Pinkpopshow, met veel gasten, een gaaf voorprogramma en een afterparty van Boscha Nova!

Elle Hollis is er bijna klaar voor: het openen van Pinkpop 2022. Voordat ze zover is, komt de voormalige artist in residence van de Nieuwe Nor terug naar het poppodium waar het voor haar begon. In de carrière die volgde tourde ze onder andere langs grote zalen zoals TivoliVredenburg, de Effenaar en festivals zoals Mama’s Pride Festival. Daarnaast tekende ze een deal bij het wereldberoemde label Warner Chappell. Nu komt Elle Hollis eindelijk weer thuis in Heerlen, vlak voordat ze een week later Pinkpop mag openen.

De show op 10 juni is gratis en zal plaatsvinden in Poppodium de Nieuwe Nor. Het voorprogramma van de show zal verzorgd worden door Melvin Thomassen, een jeugdvriend die samen met haar vroeger nog deelnam aan Kunstbende. Hetzelfde geldt voor de afterparty, die door Boscha Nova wordt verzorgd. Door de combinatie van het thuiskomen en de lokale helden, zal dit een unieke show worden die je niet snel zal vergeten. Daarnaast krijg je als allereerste een GRATIS voorproefje van de grote Pinkpop show.

Gerelateerde artikelen met Elle Hollis speelt grootste live-show ooit als opwarmer voor Pinkpop

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht