Nieuws

Eindshowcase Popsport VISTA zaterdag 26 juni in de Nieuwe Nor.

De eindshowcase van Popsport VISTA, het stage-talentontwikkelingstraject voor derdejaars VISTA Muzikant studenten, vindt zaterdag 26 juni plaats in Poppodium Nieuwe Nor. Tijdens deze eindshowcase spelen vier bands,  die de afgelopen zes maanden een band from scratch hebben gevormd, samen liedjes schreven en zoveel mogelijk geleerd over de muziekbusiness. 

Popsport VISTA traject’
Het traject is in het leven geroepen door het VISTA College en Pop in Limburg om ambitieuze muzikanten in opleiding ervaring en kennis mee te geven vanuit het werkveld. Tijdens dit traject begeleidt Pop in Limburg, samen met een team van professionals/deskundige, de derdejaars studenten aan het VISTA college (‘Muzikant’). De muzikanten leren alles over het muzikantschap en cultuur ondernemerschap.  Het doel? In een paar maanden tijd from scratch een band vormen en bouwen, liedjes schrijven én uitvoeren en heel veel leren op het gebied van muziek business.

4 bands
De 4 bands die sinds januari intensief aan de slag gegaan met muziekinhoudelijk en zakelijke coaching, die speciaal op hun skills, muziekstijl en doelen afgestemd worden. Naast coaching kregen de acts een professionele fotoshoot en gingen ze de studio in. Anders dan andere jaren hebben bijna alle activiteiten online plaats gevonden i.v.m. het Corona-crisis.

De 4 acts sluiten tijdens de eindshowcase het Popsport VISTA traject, en dus hun stageperiode,  voor het jaar 2021 af.  I.v.m. het Corona-crisis is de eindshowcase te volgen via een Livestream die gehost wordt door Poppodium Nieuwe Nor. Publiek kan live meekijken via de link.   Na de eindshowcase is de stageperiode afgerond.

De acts die spelen tijdens de eindshowcase van Popsport Limburg 2021 zijn:

  • King Blue
  • Bass Emigration
  • The Sloth Astronauts
  • Moron
Gerelateerde artikelen met Eindshowcase Popsport VISTA zaterdag 26 juni in de Nieuwe Nor.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht