Nieuws

Eerste single The Schedules 31 januari online!

Op 31 januari 2022 is het zo ver en komt de eerste single van The Schedules na lang wachten uit.

Na midden 2019 te zijn gestart als coverband van voornamelijk blues, rock en roots muziek, heeft corona The Schedules geïnspireerd voor het schrijven van eigen werk, waarvan de eerste single “Altar of Rock” dus op 31 januari via Spotify en andere streaming platforms te beluisteren is.

Doordat optreden door de corona crisis niet goed mogelijk is, hebben The Schedules, die bestaan uit Raffaelle op zang, Vince en Les op Gitaar, Mika op Bas en Joep op Drums, zich bij Evergreen Recordings de studio in gegooid om creaties op de gevoelige plaat te leggen.

De eigen muziek word zelf omschreven als een mix van ZZ-Top, Status Quo en AC/DC. Zeker de invloeden van de laatste band zijn duidelijk terug te horen in “Altar of Rock.” De plaat speelt met controversiële onderwerpen terwijl het rockmuziek en de rol die de jeugd daarin speelt prijst, want uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen “Altar of Rock.” Waarschuwt voor de verleiding van het leven voor jonge mensen, maar tegelijkertijd zegt het dat je voornamelijk veel plezier moet hebben op je podium of te wel the Altar of Rock & Roll.

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht