Nieuws

Eerste namen JazzOUT Fest Limburg 2022 bekend

De headliners zijn bekend van JazzOUT Fest Limburg 2022. Van 1 t/m 9 april ademt heel Limburg jazzmuziek. Vanaf vrijdag 14 januari is een beperkt aantal Early Bird tickets beschikbaar.

In vijf steden presenteren toonaangevende podia een wervelende line-up met uiteenlopende jazzstijlen. Wat dit festival zo uniek maakt is dat er elke dag een ‘klein’ festival op een andere Limburgse locatie neerstrijkt. Met telkens niet 1 concert, maar een compleet en eigen festivalprogramma tot in de late uurtjes waarbij lokale, nationale en wereldtop hand in hand gaan.

De eerste headliners zijn bekend:
1 april – Cory Wong in Roermond (ECI Cultuurfabriek)
2 april – MY BABY in Venlo (Grenswerk/De Maaspoort)
3 april – blackwave. in Weert (De Bosuil)
7 april – Ibrahim Maalouf in Heerlen (Parkstad Limburg Theaters)
9 april – Richard Galliano in Maastricht (Theater aan het Vrijthof)

De komende weken worden de andere artiesten uit elk stadsprogramma onthuld. Daarnaast krijgen de maatschappelijke en educatieve activiteiten die tijdens het festival worden georganiseerd een gezicht onder de naam JazzOUT Fest Community. Dat betreft verrassende en inspirerende activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.

Early Bird tickets zijn tot uiterlijk 1 februari beperkt beschikbaar via jazzoutfest.com!

De organisatie van JazzOUT Fest Limburg 2022 ligt in handen van Stichting Intercity Jazz Limburg die daarvoor samenwerkt met Jazz Maastricht en de podiumpartners: ECI Cultuurfabriek, Grenswerk, De Maaspoort, De Bosuil, Parkstad Limburg Theaters en Theater aan het Vrijthof.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht