Nieuws

Eerste grote Oktoberfest in Venlo

Eerste grote Oktoberfest in Venlo

De Maaspoort en Lindeboom presenteren samen het eerste grote Oktoberfest in ‘Bierhal De Maaspoort’. Speciaal voor dit eerste grote Oktoberfest wordt de grote theaterzaal omgebouwd tot Münchener Bierhalle met lange tafels, grote pullen en broodjes bratwurst.

Ein Prosit in koor!

Dieter Koblenz, Die Powerhosen, DJ Otto Wunderbar, Der Alphornzauberer en Liesl von Possenhofen zorgen ervoor dat alle schlagerhits voorbij komen. Het bier zal rijkelijk vloeien en natuurlijk mag er dan regelmatig geproost worden.

De Maaspoort is dit initiatief gestart om Venlo kennis te laten maken met een groots Oktoberfest. Daarnaast streeft De Maaspoort ernaar om een zo breed mogelijke programmering neer te zetten.

Het eerste Venlose Oktoberfest vindt plaats op zaterdag 23 september. Dit is de eerstvolgende zaterdag na de officiële start van de traditionele Oktoberfesten. De deuren gaan open om 19.00u. Een dirndl of lederhose draagt bij aan de feestvreugde. Tickets kosten, inclusief garderobe en ticketfee € 17,50 en zijn verkrijgbaar via www.oktoberfestvenlo.nl.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht