Nieuws

Eerste editie hiphop concept UNITED in Grenswerk

United wordt het eerste 16+ hiphop event in Venlo

Hiphop concept voor 16+ in Grenswerk met Idaly

Venlo, donderdag 4 mei 2023

Het hiphop concept UNITED in Grenswerk is vanaf heden toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar en ouder. UNITED biedt hiermee een toegankelijke urban clubavond voor (jonge) liefhebbers van Hip Hop en R&B. Bij deze avond krijgt lokaal talent een podium en zullen ook gerenommeerde artiesten uit de Nederlandse Hip Hop scene optredens verzorgen. Tijdens de eerste editie op 2 juni komt Idaly optreden als headliner. Tickets zijn verkrijgbaar via www.grenswerk.nl.

Grenswerk realiseert hiermee een veilige en inclusieve omgeving waar jongvolwassenen op een verantwoorde wijze kunnen genieten van een avondje uit. Deze eerste 16+ editie zal plaatsvinden op vrijdag 2 juni in Grenswerk, met Idaly als hoofdact.

Naast de muziek is het belangrijkste aspect van UNITED de inclusie die het concept biedt. Het creëren van een veilige en gezellige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ongeacht hun achtergrond. UNITED is er trots op dat zij de eerste stap zetten met deze belangrijke inclusieve stap in samenwerking met Grenswerk.

Dance & hiphop programmeur Lieke Lenders over dit bericht:

“Wij kijken er enorm naar uit om een nieuw 16+ Hip Hop concept in Grenswerk te organiseren. Dit voegt wat ons betreft iets toe aan de stad en het uitgaansleven voor deze jonge doelgroep.”

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht