Nieuws

Eerste artiesten Oost West Huiskamerfestival bekend

Op zondag 25 november vindt het nieuwe huiskamerfestival Oost West plaats. De eerste editie wordt gehouden in het centrum van Venlo. In totaal zal er in 14 huiskamers geprogrammeerd worden. De eerste artiesten voor dit festival zijn bekend. Oost West is een project van poppodium Grenswerk en Kunstencentrum Venlo.

Oost West is een winters festival, verdeeld over verschillende huiskamers geconcentreerd in één wijk van de stad. Een festival waar talentontwikkeling én ontmoeting tussen artiesten, publiek en gezinnen die hun huiskamer ter beschikking stellen centraal staat. Oost West wil graag publiek op een intieme manier laten kennis maken met muziek uit de regio. Het blokkenschema zal volgende week bekend gemaakt worden.

Het festival vindt dit jaar in de wijk Venlo-Centrum plaats. Op deze manier is het voor publiek eenvoudig om op loop- of fietsafstand meerdere huiskamers te bezoeken. Volgend jaar zal een andere wijk gekozen worden. De optredens duren van 13.00 tot 18.00 uur.

Eerste artiesten
In iedere huiskamer wordt een ervaren artiest geprogrammeerd, die een jong talent onder zijn of haar hoede neemt. Iedere artiest wordt gekoppeld aan één huiskamer en zal daar drie korte optredens verzorgen. De eerste artiesten die meedoen aan Oost West zijn:

Auke Classens
DJ Java
Baer Traa
Venlo Snackbar Dreamer
Jelske
Jane
Nienke Nasserian
Thijs & Guus Nissen
Scratch Jazz
Ward Bijlmakers
Ben Heights
Floor & Merel
Waers
Linda Zijlmans


Gerelateerde artikelen met Eerste artiesten Oost West Huiskamerfestival bekend

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht