Nieuws

Eenmalig groot festival in Tienray in oktober: G.O.A.T

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober organiseren Gaellus Open Air en C.V. De Geiten het festival G.O.A.T in Tienray. Na ruim anderhalf jaar niks te hebben kunnen organiseren slaan beide organisaties de handen ineen voor een groot feest in het dorp. Er zal een grote tent worden geplaatst waarin twee dagen geprogrammeerd zal worden. Op vrijdagavond organiseert CV De Geiten een groot Oktoberfest. Op zaterdag zal Gaellus Open Air de hele dag bands programmeren. Het initiatief voor het festival komt vanuit Gaellus Open Air. De kaartverkoop voor beide dagen is vandaag meteen begonnen via www.gaellusopenair.nl/tickets.

Openluchtfestival Gaellus Open Air weet ieder jaar zo’n 2500 bezoekers naar Tienray te trekken. Na twee edities van het openluchtfestival (standaard tijdens Pinksteren) te hebben moeten afzeggen vanwege de corona-pandemie kwam het idee al snel voor een extra editie in oktober.

Al snel werd besloten om dit gegeven groots aan te pakken en een grote tent te plaatsen in Tienray. C.V. De Geiten werd vervolgens benaderd als partner. De carnavalsvereniging vierde in 2018 haar 6×11 jubileum nog met een grandioos en drukbezocht feest in Tienray. Met het bundelen van de organisatiekracht van beide enthousiaste clubs zal eenmalig een ongekend groot feest neergezet gaan worden.

De vrijdagavond zal ingevuld worden door C.V. de Geiten. De carnavalsvereniging zal een groot Oktoberfest organiseren. Op zaterdag zal Gaellus Open Air het programma bepalen. Beide dagen worden zoals vanouds afgesloten met een afterparty. Er is op beide dagen ruimte voor 600 bezoekers. We richten ons op bezoekers uit de hele regio. De kaartverkoop voor G.O.A.T is vanaf vandaag begonnen. Er zijn losse kaarten te krijgen en een voordelig combi-ticket voor beide dagen.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht