Nieuws

Een ode aan The Eagles in Roepaen Ottersum

Op vrijdag 12 mei brengt een formatie rondom Bauke Bakker (o.a. Bertolf, Her Majesty) een ode aan een van de bekendste country / rock bands van de vorige eeuw: The Eagles. De groep rondom zanger Don Henley scoorde wereldhits met songs als Take It Easy, Hotel California en Desperado en geldt als een van de absolute legendes uit de popmuziek. De kaartverkoop voor dit concert is reeds gestart en tickets zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Iedere vrijdag is Roepaen dé plek waar je moet zijn als het gaat om coversessies van de absolute buitencategorie. Bekende Nederlandse popmuzikanten brengen wekelijks een ode aan hun favoriete bands en spelen de beste songs uit hun rijkgevulde oeuvre. Zo stonden onder meer Niels Geusebroek en Bertolf Lentink al op de planken in het Ottersumse poppodium.

Het resterende undercover programma voor dit seizoen bestaat naast The Eagles nog uit odes aan Fleetwood Mac, Pearl Jam, Creedence Clearwater Revival, Electric Light Orchestra, Golden Earring en Velvet Underground. De undercoversessies worden zeer goed bezocht, dus het is aan te raden om tijdig te reserveren via de website www.roepaen.com.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht