Nieuws

ECI cultuurfabriek presenteert op 7 mei nieuw theater- en muziek seizoen

Sinds vorig jaar is ECI’s theater en muziek aanbod weer stevig op de kaart gezet. ECI cultuurfabriek doet daar in het nieuwe seizoen 2018-2019 een schepje boven op. Met meer muziek, cabaret, toneel en dans van gevestigde makers en jong talent.  Avontuurlijk, prikkelend, entertainend én ook een tikje onderscheidend. Op maandag 7 mei presenteert ECI haar nieuwe aanbod in een gratis toegankelijke avond met o.a. live optredens (reserveren via www.ecicultuurfabriek.nl).

In de popzaal komen alle genres voorbij. Van de Nederlandse topband Her Majesty die het beste van Crosby, Stills, Nash & Young brengt tot een akoestische avond met Jenny Lena. Houd de website in de gaten voor de muziekselectie. Deze nieuwe serie zit boordevol verrassingen. Pop, jazz, singer-songwriters en klassiek, profs en amateurs, solisten en bands. Donderdagavond wordt cabaretavond. Je kunt voor safe gaan, met bekende cabaretiers, zoals Javier Guzman. Maar let ook op de grote namen van morgen, zoals Alex Ploeg. 

Steeds meer toneelgezelschappen kiezen voor de vlakkevloerzaal van de ECI en het publiek. Dat is een mooie wisselwerking. In het toneelprogramma zie je zeer getalenteerde jonge makers, zoals Firma Mes. Zij spelen hun indringende voorstelling Rishi, geïnspireerd op de dood van de 17-jarige Rishi in 2012.

Meer dan ooit kun je dit seizoen in de ECI kennismaken met dans. Waarom? Omdat juist dans zo verrassend kan zijn en de industriële omgeving perfect is voor moderne dans. Dat vindt ook de grand-dame van de Nederlandse moderne dans, Krisztina de Châtel. Zij toont haar meesterwerk Thron in de ECI.

Natuurlijk heeft ECI ook aan de jongste bezoekers gedacht. Met de liefde voor theater kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Kom dus met je (klein)kinderen genieten van unieke voorstellingen als Kikker van Theater Terra. En dan is dit pas een greep uit het ECI Theaterprogramma. Laat je verrassen, amuseren en inspireren in de ECI.

Gerelateerde artikelen met ECI cultuurfabriek presenteert op 7 mei nieuw theater- en muziek seizoen

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht