Nieuws

DVERS on TOUR komt eraan: aanmelden kan vanaf nu!

In samenwerking met Oefenbunker (Landgraaf) & de Bosuil (weert)

 In het najaar van 2021 vind ‘DVERS on TOUR’ plaats. Dit is hét alternatief voor DVERS 2020 om muzikanten weer samen te brengen. Na anderhalf jaar waarin muzikanten elkaar uit het oog verloren zijn, komen ze nu bij elkaar om nieuwe muzikale acts te vormen. Aanmelden en mee doen kan gratis in de Bosuil en de Oefenbunker.

2020 het wel bekende jaar waarin veel evenementen werden geannuleerd wegens de coronacrisis. Zo viel ook het doek voor DVERS 2020, het jaarlijkse conferentie en showcase festival in Sittard. Tijdens DVERS organiseert Pop in Limburg een werkconferentie voor de Limburgse popsector en in de avonduren een showcasefestival met talentvolle acts uit Limburg, België en Duitsland. Het showcase festival is een belangrijk moment voor Limburgse muzikanten omdat zij zich hier aan een groot publiek en de industrie kunnen presenteren.

‘DVERS on TOUR’ is het alternatief voor DVERS 2020 en heeft als doel muzikanten uit de provincie bij elkaar te brengen en samen muziek te laten creëren. Er worden individuele muzikanten samen gesteld tot nieuwe bands/acts. Deze acts komen uit vier verschillende genres; Alternative, EDM/producer, Hiphop en Pop. De acts komen in 4 aaneensluitende weken bij elkaar onder leiding van een bandcoach om te schrijven, repeteren en te performen. Tijdens deze showcase spelen alle acts twee eigen nummers. De repetitie locaties zullen fungeren als creatieve broedplaats voor de acts waarin kruisbestuiving zoveel mogelijk wordt gestimuleerd.

Aanmelden:
DVERS ON TOUR 2021 komt naar je toe op de volgende locaties;

  • Oefenbunker (Landgraaf): 20-27 november 4-11 december.
  • De Bosuil (Weert): n.t.b.

Wil jij een onvergetelijke muzikale ervaring opdoen met andere muzikanten? Meld je dan nu gratis aan bij jou in de buurt. info@oefenbunker.com / info@Debosuil.nl

Gerelateerde artikelen met DVERS on TOUR komt eraan: aanmelden kan vanaf nu!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht