Nieuws

DSOPM | Summercamp

DSOPM is de Dutch School Of Popular Music. Deze zomervakantie organiseren ze weer een summercamp. Dit betekend een intensieve week die in het teken staat van muziek, enthousiaste mensen, bandlessen en instrumentale lessen voor zang, (bas) gitaar, drums en toetsen. Daarnaast zorgt DSOPM ook voor clinics en gastdocenten en als laatste een eindconcert in de kleine zaal van de Q-Factory Amsterdam.

Dit is een unieke kans om in de zomervakantie op een leuke manier intensief bezig te zijn met muziek en een netwerk te creëren of uit te breiden. Er wordt creatief en professioneel muziekonderwijs aangeboden. Maar ze willen er ook vooral voor zorgen dat iedereen een gezellige week heeft.

Iedereen is welkom van beginners tot gevorderden. Ben je tussen de 8 en de 26 jaar oud en wil je toelating gaan doen, je muzikale skills uitbreiden of in de zomer ook bezig zijn met muziek dan is dit summercamp iets voor jou. Dit summercamp vindt plaats van maandag 24 juli tot en met 28 juli 2023 in het gebouw van de Q-Factory Amsterdam. Elke dag ben je bezig van 10.30 tot 17.30. Overnachtingen zijn hier niet bij inbegrepen.

De vijf dagen summercamp bedraagt €330,- inclusief limonade, koffie, thee, lunch en snacks. Als je je aanmeld via Pop in Limburg krijg je 10% korting. Er is beperkte ruimte dus schrijf je snel in. Als deelnemer moet je wel een WA verzekering hebben om deel te nemen. Kijk voor meer informatie op de website van DSOPM.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht