Nieuws

Douwe Bob, Guido Weijers, The Bluebirds en meer te zien bij Aan de Waterkant

Aan de Waterkant maakt theaterprogramma bekend

Na de bekendmaking van de concerten, maakt Aan de Waterkant ook het theaterprogramma bekend. Douwe Bob, Guido Weijers, The Bluebirds, Carel Kraayenhof en verschillende familieprogramma’s komen deze zomer naar Venlo. Morgen worden de clubavonden bekendgemaakt, waarmee het officiële programma volledig is. De kaartverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl.

Aan de Waterkant is het eerste evenement dat plaatsvindt in het nieuwe park ‘t Bat aan de Maas. Voor De Maaspoort en Grenswerk is het park een logische plek voor een nieuw evenement, op een steenworp afstand van beide podia. Een ideale en toegankelijke plek met theatervoorstellingen voor jong en oud.

Vrijdag 30 juli:                   Douwe Bob
Vrijdag 6 augustus:            Guido Weijers
Zondag 8 augustus:           Veterstrikconcert
Zondag 8 augustus:           The Bluebirds
Zondag 15 augustus:          Carel Kraayenhof & Juan Pablo Dobal
Zondag 22 augustus:          Prentenboekjesfestival met Hazeltje en André & Het
Astronautje

De theatervoorstellingen vinden geplaceerd plaats op 1,5 meter, een test voor toegang is niet nodig. De capaciteit per voorstelling is vastgesteld op 175 personen. Daarnaast is er nog een terrasgedeelte dat op de programmadagen vanaf 12.00 uur open is.

De ticketverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden start aanstaande zaterdag 3 juli om 11:00 via www.aan-de-waterkant.nl. Tickets worden per event verkocht. Het festival vindt plaats tussen 30 juli en 22 augustus.

Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en horecapartner De Locomotief en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Kickstart Cultuurfonds en Fonds Podiumkunsten.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht