Nieuws

DOE MAAR NAAR KERKRADE

Doe Maar keert volgend najaar terug naar de Nederlandse clubs. Onder de titel ‘Lijf aan Lijf’ start de tournee op  23 september in Haarlem en komt de band op zaterdag 14 november 2020 naar de Rodahal in Kerkrade. Kaartverkoop start vrijdag 22 november via www.ticketmaster.nl.

Naast de shows in Haarlem en Kerkrade brengt de tournee Doe Maar ook naar Nijmegen, Zwolle, Brussel, Utrecht, Groningen, Enschede, Den Haag, Tilburg, Antwerpen en Eindhoven. De tour wordt op 17 november afgesloten in Paradiso in Amsterdam.

In 2018 werd het veertigjarig jubileum van Doe Maar gevierd met een uitgebreide uitverkochte clubtour. “De bedoeling van onze vorige tournee was dat we terug wilden naar het clubcircuit, waar we vroeger niet konden spelen omdat we te groot waren. Wij wilden weer naar de kleine clubs, zoals we begonnen zijn, dichtbij de mensen. Dat is ons zo goed bevallen, dat we onszelf afvroegen: ’Waarom doen we dit niet nóg een keer?’. Dus dat gaan we doen.”, aldus Henny Vrienten. Ernst Jansz: “Met z’n vieren, lijf aan lijf, samen met onze vertrouwde blazerssectie op zo’n klein podium. Ik kijk er nu al heel erg naar uit.”

Doe Maar ontketende begin jaren tachtig een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als Doris Day, Is Dit Alles, De bom, 1 Nacht Alleen en Pa.

De kaartverkoop voor het concert in Kerkrade start a.s. vrijdag 22 november 2019 om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl en tel: 0900-300 12 50.
De kaarten kosten € 59,00 excl. servicekosten en er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

DOE MAAR – LIJF AAN LIJF 2020
Wo 23 sept Patronaat – Haarlem
Vr 25 sept Doornroosje – Nijmegen
Di 1 okt Hedon – Zwolle
Do 3 okt AB – Brussel
Wo 7 okt TivoliVredenburg – Utrecht
Wo 14 okt Oosterpoort – Groningen
Vr 16 okt Muziekcentrum Enschede
Di 20 okt Paard – Den Haag
Vr 23 okt 013 – Tilburg
Vr 6 nov Roma – Antwerpen
Vr 13 nov Klokgebouw – Eindhoven
Za 14 nov Rodahal – Kerkrade
Di 17 nov Paradiso – Amsterdam

Zie voor meer informatie over de tournee en de band: www.mojo.nl/doemaar

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht