Nieuws

Deze zondag kun je Gluren bij de Buren.

Aankomend weekend vindt Gluren bij de Buren voor de 4e keer plaats in heel Venlo. Een breed scala aan muzikanten, poëten, theatergezelschappen, dansers of cabaretiers betreedt het gazon als podium. Bekijk het hele programma en stippel alvast jouw route uit op glurenbijdeburen.nl/programma.

In 34tuinen staan dansers tussen de hortensia’s, vind je improvisatietheater met potten en planten als props, of spelen jazzbands rond de vijver. Altijd al benieuwd geweest hoe de tuin van de buren er achter de schutting uit ziet? Of wil je je buurman nu een keer van dichtbij horen spelen op zijn gitaar? Gluren bij de Buren biedt je de mogelijkheid om je buren te leren kennen, onder het genot van lokale podiumkunsten in alle disciplines.

“We hebben in Venlo een zeer divers programma op locaties in de hele gemeente. Wees welkom in de tuin bij alle gastvrije hosts en geniet van het vele kunstzinnige talent wat Venlo te bieden heeft” Zegt programmamaker Davey van Dijk.

Alle optredens duren 30 minuten, zodat jij van optreden naar optreden kunt wandelen of fietsen en wel zeven shows kunt meepakken. De optredens zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst.

Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne, in samenwerking met Poppodium Grenswerk, Co, De Cultuurontwikkelaar en Buurten Met Talent.

Algemene informatie
Wat: Gluren bij de buren Venlo
Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00
Waar: In alle wijken van Venlo
Programma: glurenbijdeburen.nl/programma
Entree: Eigen bijdrage

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht