Nieuws

Derde editie Stadsfestival Aan de Waterkant

Grenswerk, De Maaspoort en Café de Locomotief werken weer samen
Derde editie Stadsfestival Aan de Waterkant

Aankomende zomer is de Lage Loswal in Venlo wederom het decor voor het stadsfestival Aan de Waterkant. Het evenement is een samenwerking tussen Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en Café de Locomotief en staat in het teken van muziek, theater, lokaal eten en drinken op een historische plek in Venlo.

Aan de Waterkant vindt plaats tussen 4 en 23 juli en is tijdens die drie weken geopend van dinsdag tot en met zondag. De focus voor dit jaar ligt op het terrasgedeelte ‘The Compound’ en de entree is alle dagen gratis. Meer info wordt te zijner tijd bekend gemaakt via www.aan-de-waterkant.nl en social media.

Voor De Maaspoort en Grenswerk is ’t Bat een hele mooie plek voor een samenwerking, op een steenworp afstand van beide podia. Een ideale plek voor een reeks concerten- en clubavonden in de maand juli bij ondergaande zon. Dit jaar staat het podium op het gratis toegankelijk terrasgedeelte. Het festival vindt plaats tussen dinsdag 4 juli en zondag 23 juli. Tijdens die periode is het terras alle dagen open, met uitzondering van de maandag.

Aan de Waterkant is een samenwerking tussen poppodium Grenswerk en De Maaspoort Theater & Events en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Venlo, Kickstart Cultuurfonds en Fonds Podiumkunsten.

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht