Nieuws

DEMOPANEL NU OF NOOIT 2018 BEKEND!

Nu of Nooit is al jaren dé showcase voor Limburgse popmuzikanten. Door deelname aan Nu of Nooit worden talentvolle popacts zichtbaar voor publiek, media, talentscouts en programmeurs van podia en festivals. Dit jaar krijgen vijfentwintig acts de mogelijkheid om te spelen in vijf grote professionele popzalen in Limburg. Zij worden geselecteerd door een professioneel demopanel dat de demo’s van alle inschrijvingen doorneemt. Met veel trots presenteren we het demopanel van Nu of Nooit 2018!

Aïcha Cherif
Aïcha is frontvrouw, vocalist, gitarist en songwriter bij haar eigen project (Aïcha Cherif) waarmee ze afgelopen juni op Pinkpop stond. Daarnaast is ze sinds 2017 songwriter bij FireNGold Publishing.

Bart Slangen
Bart is marketeer bij Agents After All in Amsterdam. Zij verzorgen boekingen, management, publishing en labelwerkzaamheden voor Nederlandse artiesten en organiseren diverse concerten en festivals. Bart verzorgt bij Agents After All de online identiteit van concerten in de Ziggo Dome, AFAS Live en festivals als Concert at SEA en Royal Park Live. Daarnaast ondersteunt en adviseert hij bands als Racoon, BLØF en HAEVN bij hun marketing(beleid).

Dookie
Dookie is sinds dag één lid van Hip Hop formatie Het VerZet. Vanuit Park Stad (Heerlen) heeft de crew binnen en buitenland furore weten te maken met hun 90’s geïnspireerde en rauwe Boom Bap sound. Hoewel hij nog altijd onderdeel is van Het VerZet, timmert hij ook steady aan een solo-carrière boordevol originele beatkeuze, eigenwijze flow, beeldspraak en woordspelingen. Daarnaast zet hij zich ook in voor nieuw talent uit de regio zoals met het project “Baas Dingen” waar hij (kwetsbare) jongeren coacht op het gebied van creativiteit, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling.

Frank Benneker
Frank Benneker uit Heerlen is journalist bij de weekbladen van VIA Limburg en Dagblad De Limburger. Vanuit die functies draagt hij de Limburgse popmuziek een warm hart toe. Zijn muzieksmaak is breed, van alt-country tot modern klassiek en van punk tot electro. Uiteindelijk komt hij toch altijd weer bij ‘psychedelische fuzzrock’ uit. Verder is hij iedere zomer op een flink aantal  festivals te vinden, van vlak naast de deur (Pinkpop) tot iets verder weg (Primavera Sound in Barcelona). Voor de deelnemers aan Nu of Nooit 2018 dus dikke kans dat je hem nog eens in je publiek gaat zien.

Harald Bruijstens
Harald houdt zich sinds zijn tienerjaren bezig met het schrijven van teksten en het produceren van muziek. In Limburg vooral bekend als de frontman van funkformatie Honky Soul in de jaren negentig en later de vocalist van Alize, de band die in 2006 de finale van Nu of Nooit won. Sinds 2010 is hij full time ZZP-er in de muziek-business met als hoofdtaak het schrijven van teksten en het opnemen en produceren van vocals met internationaal opererende DJ’s.

Iris Goessens
Iris Goessens is vocal coach bij Vocal Center Maastricht en frontvrouw bij de internationale metal band Spoil Engine. Dit alles is begonnen in het lokale bandjes circuit van Zuid Limburg. In 2014 won Iris met haar toenmalige band Popsport Limburg. Al snel werd ze opgemerkt door de mannen van Spoil Engine die op zoek waren naar een nieuwe frontman of vrouw. Met Spoil Engine nam ze in 2015 een EP op en de band werd getekend bij Arising Empire/Nuclear Blast. Daarna ging het snel: clubtours en festivals door zowel Europa als Azië, spelen op Graspop Metal Meeting, Eurosonic Noorderslag en dit jaar te zien op het grootste metal festival van Europa: Wacken Open Air. Ondanks de vele ervaring in de metal en rock scene heeft ze een hele brede muzieksmaak. Dit komt goed van pas bij haar job als zang coach bij Vocal Center: zangers en zangeressen van alle niveaus en genres zijn hier welkom!

Loek Hendrikx
In het dagelijks leven is Loek werkzaam als Coordinator Marketing & Communicatie bij het poppodium Q-Factory Amsterdam. Daarnaast is hij tevens verantwoordelijk voor de Marketing & PR voor het allerleukste ontdekkingsfestival van Nederland Misty Fields en zit hij in de Markting & Communicatie commissie van Zomerparkfeest. Ook kun je Loek kennen als frontman van de Limburgs/Eindhovense band Tamarin Desert of als oud-gitarist van het Amsterdamse Moon Tapes. Heeft die dan ook nog tijd voor andere dingen? Jazeker! Want in zijn vrije tijd luister Loek kei veel muziek, verzamelt hij vinyl, houdt hij van voetbal en gaat hij het allerliefst zo vaak mogelijk naar concerten en festivals om nieuwe bands te ontdekken.

Sander Hoeben
Sander is werkzaam als algemeen coördinator bij Muziekcentrum De Bosuil en als popcoördinator in de gemeente Weert. Zelf heeft hij als zanger van een bandje jarenlang podia in de regio onveilig gemaakt.

>>>> Ook meedoen aan Nu of Nooit 2018? Dat kan nog!
Inschrijven voor Nu of Nooit 2018 kan tot en met zondag 26 augustus. Inschrijven doe je hier.

Gerelateerde artikelen met DEMOPANEL NU OF NOOIT 2018 BEKEND!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht