Nieuws

Deelnemers Popsport Proeftuin 2021

Popsport Proeftuin is hét coachingsprogramma voor jonge artiesten uit de cultuurregio Noord.

Popsport Proeftuin richt zich op muzikanten tussen de 14 en 21 jaar die eigen muziek maken binnen alle soorten (pop)genres. Of je nou in een band speelt, singer-songwriter, rapper óf producer bent maakt niet uit! Binnen een halfjaar krijg je verschillende coachings, en workshops die zich volledig richten op wat jij wilt leren.

 

Maak kennis met de 6 deelnemers die in 2021 deelnemen aan Popsport Proetuin.

Mayra Salimans

Hoi, ik ben Mayra en ik hou van muziek maken! Ik begeleid mezelf op de piano en schrijf sinds kort mijn eigen nummers.🎶 Ik ben 21 jaar oud en woon in Nederweert. Naast muziek maken sta ik met veel plezier voor de klas. 😊

 

 

 

 

 

 

 

Demian Fuchs

Ik ben Demian Fuchs. Ik ben 15 jaar en ben al 5 jaar bezig met muziek produceren en ik speel al 7 jaar gitaar. Ik produceer vooral pop muziek maar dat doe ik wel op mijn eigen manier. Want in pop kan alles!

 

 

 

 

 

 

 

 

Chrio (Chris Joosten)

Mijn naam is Chris. Mijn artiestennaam is Chrio en ik produceer Hardstyle. Eigenlijk Hardstyle met een raw-edge eraan toegevoegd. Ik zal altijd mijn best doen om de limieten op te zoeken binnen het produceren van Hardstyle, ook doe ik het produceren graag als hobby.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ties de Bakker

Hoi ik ben Ties de bakker ik ben 13 jaar oud. Ik produceer in fl studio 20 en de stijlen die ik het meest produceer zijn pop hiphop en future. Ik wil graag beter worden in mixen/masteren en he zelfstandig maken van een liedje.

 

 

 

 

 

 

 

 

Solitude (Onno, Robin, Koen, Jerom, Evy)

Wij zijn een groep vrienden die samen naar school zijn geweest, en met een gedeelde liefde voor Rock en Metal hebben wij een band gestart onder de naam Solitude. Onze inspiratie komt van grote thrash metal bands als Metallica, Megadeth en Testament.

Onze line-up: Koen als lead zanger en tweede gitaar, Jerom als lead gitarist, Nihad met de basgitaar en Onno achter het drumstel.

 

 

 

 

JEFFBEATS (Jeffrey van Hoek)

Hey, Mijn naam is Jeffrey, ik maak beats onder de naam JEFFBEATS. Ik doe nu al een paar jaar voor de hobby produceren alleen wil ik van mijn hobby mijn werk gaan maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen met Deelnemers Popsport Proeftuin 2021

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht