Nieuws

Debuutalbum van Lucas & Steve behaalt gouden status

Het debuutalbum Letters to Remember van Lucas & Steve heeft in amper vier weken tijd de gouden status bereikt.  De albumtracks zijn bij elkaar meer dan 50 miljoen keer gestreamd, dat gelijk staat aan 20.000 verkochte albums. Het duo werd verrast in de studio door Ronald Molendijk van Shownieuws. Ze namen dolblij de gouden platen in ontvangst. 
Lucas & Steve: “We hebben de afgelopen jaren naar dit album toegewerkt en geprobeerd echt iets nieuws neer te zetten. Dat onze fans – in een jaar zonder optredens – onze muziek zo weten te waarderen, dat is echt te gek. Een bekroning op ons werk en we hopen dit snel weer met iedereen te kunnen vieren,  aldus duo” 
Op het pop-dance album “Letters To Remember” staan zestien verschillende tracks, waaronder de laatst uitgebrachte tracks ‘Letters’  en Another Life, die al eerder een platina en gouden status bereikten. Het duo deed voor het album op – nog voor de Corona periode – verschillende plekken inspiratie op. Van writings camps in Los Angeles tot aan Zweden en op tour door onder andere (Zuid-) Amerika en Azië. Dat is terug te horen op het album. Het duo laat een nieuwe sound horen. De nummers zijn nog steeds herkenbaar aan de ‘Lucas & Steve sound’ met catchy melodieën met een pop-sound, maar in nog een volwassener, veelzijdiger en muzikaler jasje.
Over Lucas & Steve 
Het duo is niet meer weg te denken uit de muziekindustrie. Lucas & Steve weten altijd relevant te blijven. Het debuutalbum Letters to Remember bereikte binnen vier weken de gouden status en de laatst uitgebrachte tracks ‘Letters’  en Another Life, die beiden op het album staan, bestormen de hitlijsten. De afgelopen jaren stonden ze op alle grote festivals in binnen- en buitenland. Meer informatie: www.lucasandsteve.com 

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht