Nieuws

DE SOUND VAN PARKSTAD “EEN MUZIKALE KETTINGBRIEF”

Wie Parkstad zegt, zegt popmuziek. Er zijn namelijk maar weinig regio’s met zo’n bloeiende bandjes- en podiumcultuur als de voormalige Oostelijke Mijnstreek. Het is dan ook niet voor niets dat Parkstad Popstad in 2019 de eerste Limburgse Popprijs van Pop In Limburg won.

Nu de popzalen en cafe’s gesloten zijn, festivals in de wacht staan, en het ook voor alle muzikanten en bands een moeilijke tijd is, komt het team van De Oefenbunker met een nieuw initiatief: DE SOUND VAN PARKSTAD. Een soort muzikale kettingbrief als platform voor alle muzikale creatievelingen om op deze manier hun muziek of andere creatieve uitingen aan het publiek te presenteren.

Stuur een audiobestand of filmpje met audio via de website naar onze professionele producers die de bestanden samenvoegen tot een lange spetterende soundtrack.
Iedereen kan meedoen, ongeacht leeftijd, genre, stijl of instrument. Bands, muzikanten, zangers, DJ’s, dichters en producers. Het kan muziek zijn of alleen een tekst of geluid, als het stukje maar niet langer is dan 30 seconden en wordt aangeleverd als gangbaar audioformaat.Stuur dus geen complete nummers maar uitsluitend snippets of samples.

Wil je meedoen? Kijk dan op desoundvanparkstad.nl voor alle informatie en voorwaarden en zorg dat jij straks deel uitmaakt van de eerste soundtrack van Parkstad Popstad.

Meer info over het project is te vinden op:
Website: www.desoundvanparkstad.nl
Facebook: www.facebook.com/desoundvanparkstad
Instagram: www.instagram.com/desoundvanparkstad

Gerelateerde artikelen met DE SOUND VAN PARKSTAD “EEN MUZIKALE KETTINGBRIEF”

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht