Nieuws

Tientallen unieke plekken in Noord-Limburg bekroond door Pop in Limburg & Proeftuin Popmuziek

Met ieder een bijzonder & muzikaal verhaal; ga jij op zoek?

Je kent het wel… ’n plek die je kriebels geeft. ‘n plek waarbij je voelt dat het leeft. ’n plek waar jij jezelf mag zijn en ’n plek waar je muzikale betekenis bij voelt. Pop in Limburg en Proeftuin Popmuziek hebben deze ‘poptempels’ boven water gehaald en zijn vanaf nu zichtbaar voor iedere voorbijganger. 

Zoals jullie weten is Noord- Limburg rijk aan bijzondere muziekplekken die Limburg sinds jaar en dag heeft gekleurd daar zijn wij als Pop in Limburg en Proeftuin Popmuziek natuurlijk hartstikke trots op!

“Wij zijn hartstikke trots op de rijke muziekcultuur in Noord-Limburg. Muziek leeft en bloeit in onze regio en dat vinden we fantastisch! We staan er niet altijd bij stil dat er iedere dag mensen zijn die hard werken om zo’n bijzondere plek voor ons te creëren. Plekken waar muziek leeft en mensen samen komen om te genieten. Zo’n plek noemen wij een poptempel.” Aldus Dian van Rengs, cultuurregio Noord.

Hoe en wat?
Deze poptempels zijn vanaf nu zichtbaar voor jou! Tientallen poptempels door Noord-Limburg hebben een vierkant bordje bij de ingang hangen met daar een QR-code op. Door de QR-code te scannen kun je de unieke verhalen achter de plekken bewonderen. Wij zijn druk bezig geweest om deze bijzondere verhalen boven water te halen en zichtbaar te maken. Ga jij ook op zoek?

 

U kunt nog meedoen!
Heeft u ook een bijzondere plek in Noord-Limburg en wilt u onze route joinen? Dat kan nog steeds! Stuur dan een mailtje naar info@popinlimburg.nl en dan gaan we samen aan de slag!

Houd de socials van Pop in Limburg goed in de gaten!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht