Nieuws

De eerste namen van Woodstock Festival @ Roepaen op 25 augustus zijn bekend!

De eerste namen van Woodstock Festival @ Roepaen op 25 augustus zijn bekend!

• Crosby, Stills, Nash & Young
De Amerikaans/Britse supergroep die bekend staat om zijn folkrockmuziek. in 1969 behaalde de band hun eerste succes met hun eerste album “Crosby, Stills & Nash, die gevolgd werd door een Tournee. Later dat jaar kreeg de band hun voordoop als Crosby, Stills, Nash & Young op Woodstock en brachten ze als viertal het album Déjà-vu uit!
Dit onder leiding van niemand minder dan Maurice van Hoek! Maurice bracht eerder een ode aan The Eagles in 2017 op het festival.

• The Band (The Last Waltz Concert)
De ode die op Woodstock Festival @ Roepaen word gegeven aan The Band is een ode aan hun “The Last Waltz Concert”. Op Initiatief van Robbie Robertson besloot The Band zich in 1976 op te heffen en allen als individuele projecten door te gaan. De band nam afscheid door een groot concert te geven in San Fransisco op Thanksgiving Day. Hierbij werd The Band geholpen door velen gasten en zelfs een orkest waaronder; Eric Clapton, Neil Young, Ringo Starr en Ronnie wood. Dit belooft dus een waanzing optreden te worden! Deze ode wordt gespeeld door Bas van Holt, Levi Vis, Rowan de Vos en Rafael Schwiddessen.

De tickets zijn inmiddels voor 75% uitverkocht en gaan sneller dan verwacht! Kijk voor tickets en meer informatie op www.roepaen.com.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht