Nieuws

De Diepeling in Tienray decor voor buitenaards muziek theater

Op 7 en 8 september is ontgrindingslocatie De Diepeling in Tienray het decor voor een buitenaards muziektheater. Onder de noemer GKW-I presenteert ORKESTR een audiovisueel spektakel waarin muziek, film en theater samenkomen.

ORKESTR is een spacerock band opgericht eind 2019 bestaande uit leden van No Man’s Valley en These Seats Are Taken, geïnspireerd door Air en Pink Floyd. Toen kort na de oprichting de Covid-pandemie begon, besloot de band – in plaats van zich te focussen op liveoptredens – te gaan werken aan een album in hun eigen studio. Dit debuutalbum wordt 6 september uitgebracht door Sound Effect Records, een platenlabel uit Athene.

Het album vertelt een sciencefictionverhaal dat op locatie tot leven wordt gewekt door middel van acteurs, licht en projectie. Voor dit gesamtkunstwerk – GKW-I – maakte de Tienrayse beeldkunstenaar Jenzen animaties.

Met bijzondere dank aan Teunesen Zand en Grint ontvangt ORKESTR je graag op 7 en 8 september op de meest buitenaardse locatie van de gemeente Horst aan de Maas, De Diepeling in Tienray. Plaatsbewijzen voor dit eenmalige spektakel zijn verkrijgbaar via www.GKW-I.nl en kosten €17,50 + €1,- servicekosten per persoon. De poorten openen om 20:00. Na de voorstelling is er een GKW-I afterparty in OJC Gaellus.

Foto: Mandy Roos

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht