Nieuws

Datum en eerste namen ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’ bekend!

Na een uitverkochte editie van ‘The Hillbilly Moonshiners and Friends’ in December 2016 komen The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band op zaterdag 16 December 2017 weer terug naar Muziekcentrum De Bosuil. Uiteraard zijn er ook dit jaar weer vele bevriende bands die hun opwachting zullen maken, waaronder ook Matt Winson. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.

De kaartverkoop voor The Hillbilly Moonshiners and Friends op 16 December start op zaterdag 4 Maart om 10.00 uur. Tickets kosten € 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website van Muziekcentrum de Bosuil.

The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band

The Hillbilly Moonshiners dompelen bekende hits onder in een country jasje. De band trekt al drie jaar door binnen en buitenland en stond al op festivals als Bevrijdingsfestival Limburg en Dauwpop, deelde al het podium met bands als The Common Linnets, Rowwen Hèze, Kensington en Saybia. Ook komende zomer staat de band weer op grote festivals als Dauwpop, Nirwana Tuinfeest en Veszprémi Utcazene Fesztivál (Hongarije). Met hun Mumford and Sons project verkochten ze Theater de Huiskamer binnen een dag twee keer uit, dus bestel je tickets op tijd zodat je deze avond niet hoeft te missen!

Matt Winson

Met meer dan 500.000 streams op Spotify heeft Matt Winson zijn zaakjes goed voor elkaar. De band maakt eigenzinnige, dromerige folk en debuteerde in 2015 met de EP ‘Glowing Eyes’. Die werd opgepikt door de 3VOOR12 luisterpaal en regelmatig gedraaid op 3FM en Radio 1. Een internationale tour volgde en de band tekende een platendeal bij V2 Records NL (o.a. Mumford and Sons, Blaudzun). Na de release van de single ‘WHY?’ en een optreden bij o.a. DWDD kwam in Februari het debuutalbum ‘Woodfalls’ uit, welke als een torpedo de album charts in schoot.

The Hillbilly Moonshiners and Friends wordt mede mogelijk gemaakt door: Southern Tunes, Weert de Gekste, WeertFM, Boetzkes Snaarinstrumenten, Suzuki Harmonica’s, EMP Music, Brouwerij de Natte Gijt, Ludwig Drums, Pat Sticks, Balbex drumsticks, Dixon Drums, Jesus Gets The Girl, Muziekcentrum De Bosuil en Monkeyman Bookings.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht