Nieuws

Cursus Projectplan schrijven & fondswerving

Pop in Limburg organiseert dit jaar  een cursus ‘Projectplan schrijven & fondswerving’. Tijdens deze cursus wordt er specifiek gericht op alle professionele instellingen en initiatiefnemers die projecten organiseren in de popsector. Er zullen 5 sessies plaatsvinden.

Bij deze cursus is er aandacht voor het aanscherpen van de ‘why’ van jouw project, het afbakenen van doelgroepen, het bepalen van een marketingstrategie en het maken van een begroting met gezonde financieringsmix. Er wordt ingegaan op de culturele codes zoals governance, fair practice en diversiteit & inclusie, het opzoeken van samenwerkingspartners en hoe je je project onder de aandacht van financiers brengt. Deze cursus wordt uiteindelijk afgesloten met een daadwerkelijke pitch van jouw project met aansluitend een netwerkmoment.

Wat je kan verwachten zijn praktische hands-on sessies waarin je in groepsverband werkt maar ook individueel aan plannen werkt. Er worden natuurlijk ook voorbeelden uit de praktijk aangehaald en er worden bepaalde thema’s uit het werkveld belicht.

Heb je als instelling een projectidee om makers in de popsector te ondersteunen, en wil je dit graag onder begeleiding verder uitwerken om een overtuigende aanvraag in te dienen? Twijfel dan niet en meld je dan nu aan!

Er is plek voor 10 faciliterende popmuziekinstellingen en iedere instelling mag de sessies volgen met maximaal 2 personen. Per deelnemer vragen we een bijdrage van €50,-

Je kan je aanmelden t/m 31 augustus! Wees op tijd, want VOL = VOL!
Klik hier & meld je aan!

De cursus vindt (onder voorbehoud) plaats op de volgende data en tijden:

  • vrijdag 29 september 9.15 – 12.15 uur
  • vrijdag 13 oktober 9.15 – 12.15 uur
  • vrijdag 27 oktober 9.15 – 12.15 uur
  • vrijdag 10 november 9.15 – 12.15 uur
  • vrijdag 24 november 9.15 – 12.15 uur

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht