Nieuws

Crowdfunding actie ‘Cultuurhuis Heerlen in de Steigers’

Van 1 januari t/m 30 juni 2024 loopt er vanuit Cultuurhuis Heerlen een crowdfunding om (financiële) middelen in te zamelen voor het opknappen en vernieuwen van faciliteiten in het monumentale gebouw. Het beoogde streefbedrag is 30.000.

Sinds 2007 ontvangt Cultuurhuis Heerlen veel regionale en (inter)nationale artiesten, die zichzelf hier presenteren aan een enthousiast publiek. Of waar wij een geborgen en creatieve basis voor mogen zijn, waar voorstellingen ontwikkeld worden voordat het de ‘wijde wereld’ ingaat. Ontelbare amateurkunstbeoefenaars en talenten (van jong tot oud) vullen het gebouw met hun passie voor het ‘toneel’. Alle kunstvormen – dans, muziek, poëzie, theater, beeldend of film – zijn vertegenwoordigd.

In 2021 is Cultuurhuis Heerlen toegetreden tot de Federatie Gemeenschapshuizen Heerlen. Er worden verschillende activiteiten met en door de buurt georganiseerd.

De ruimtes van Cultuurhuis Heerlen zijn op doordeweekse dagen vaak in gebruik door lokale en landelijke bedrijven en maatschappelijke organisaties, die hier hun vergaderingen, symposia en opleidingsdagen laten plaatsvinden. Dankzij de inkomsten van deze commerciële verhuur, kan Cultuurhuis Heerlen in de avonden en weekenden een ‘podium’ faciliteren aan iedereen die daar behoefte aan heeft.

Om dat podium te kunnen blijven bieden en onze faciliteiten te verbeteren voor de commerciële verhuur, zetten we ‘Cultuurhuis Heerlen in de Steigers’. In het kader van vele handen, maken licht werk doen wij een oproep aan iedereen die Cultuurhuis Heerlen een warm hart toedraagt of zij willen bijdragen aan onze crowdfunding.

We laten dan ook graag onze artiesten, bezoekers en gebruikers aan het woord om uit te leggen waarom een donatie aan “Cultuurhuis Heerlen in de Steigers” een goede investering is!

Van 1 januari t/m 30 juni 2024 kan iedereen een donatie doen via deze link.

Ben je geïnteresseerd om als zakelijke partij een financiële bijdrage te doen of in natura te ondersteunen ? Neem dan contact op met Sarah-Faye Lombré via sarah-faye@cultuurhuisheerlen of via 045-5612121.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht