Nieuws

Conincx Pop gaat knallen!

“Conincx Pop komt harder terug dan ooit”

Op zaterdag 2 juli komen we met ons festival harder terug dan ooit. Na twee jaar afwezigheid staan er 7 bands en een DJ-duo op de planken aan de Maas in Elsloo. Als organisatie staan we te popelen om weer te kunnen knallen samen met de 8 acts. Alle acts zijn meeverhuisd van 2020 naar dit jaar.  We hebben allemaal last gehad van de Corona pandemie, maar daarover gaan we het niet meer te hebben. Wij komen terug, na twee jaar noodgedwongen stil moeten zijn, met een mooi knallend programma; ‘right into your face’! Een groot aantal acts zullen op 2 juli een stevige set neerzetten; jullie zullen horen dat we er weer zijn!
Maar, zoals jullie van ons gewend zijn, is er ook ruimte voor enig ‘rustpuntje’. Al met al toch weer een gevarieerd programma waar we trots op zijn en waarmee alle bezoekers opnieuw willen verrassen. We zien iedereen weer graag terug op onze mooie festivallocatie aan de Maas waar je alle zintuigen kunt verwennen; muziek onder het genot van een hapje en een drankje onder een stralend zonnetje!

In willekeurige volgorde hier ons programma voor dit jaar:

 

Hazmat Modine (US)

Putan Club (IT/FR)

Goe Vur In Den Otto (BE)

Hence The Bravery (LB)
Speedmobile
(NL)

The Vintage Caravan (IS)

Subterranean Street Society (DK/NL)

Black Leather Jacket (BE)

 

Voor meer informatie: volg ons via onze website:  www.conincxpop.nl, FB https://www.facebook.com/ConincxPop en Insta: https://www.instagram.com/conincxpop/

Gerelateerde artikelen met Conincx Pop gaat knallen!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht