Nieuws

Conincx Pop festival 1 juli

Conincx Pop blijft eigenwijs

“Toename van festivals en evenementen zet door”

Na een geweldige doorstart vorig jaar, door de pandemie 2 jaar geen festival, gaan we op zaterdag 1 juli a.s. weer los aan de Maas in Elsloo. Zeg maar gerust in de opmaat naar ons jubileum, de 40ste editie, volgend jaar!
Maar goed, eerst nog de editie van dit jaar. Het hoeft geen betoog maar we zien dat veel evenementen en festivals, na de pandemie, weer zijn doorgestart. Ondanks dat het nieuwe normaal anders is, laten we over de kostenstijgingen maar zwijgen, is het festivallandschap weer gelijk aan voorheen. Sterker nog, er komen zelfs veel nieuwe festivals bij, alsof er nog niet genoeg zijn. Enfin, we leven in de tijd van feesten en hoe maakt niet zoveel uit. Een feestband en een pot bier en gaan met die banaan. Helemaal niks mis mee, maar wij blijven lekker eigenwijs ons eigen ding doen in het huidige festivallandschap.

Wat kun je van ons verwachten
We doen al heel veel jaren waar we denken dat we goed in zijn; nieuwe, onbekende bands presenteren met altijd wel weer verrassingen erbij. De reactie van veel vaste bezoekers is vaker ‘ik ken er bijna geen, maar het zal wel weer goed en verrassend zijn’. Nou, dat is waar we het voor doen. Dit alles op een fantastische locatie aan de Maas, waar we nog altijd ons festival mogen houden en waar ook elk jaar zich weer veel bezoekers die ene keer paar jaar weer zien!

Wat kun je vooral niet van ons verwachten
Nee, bij ons staan geen cover of tribute bands op het podium, zo ook geen carnavalsartiesten. Hoe goed ze ook mogen zijn, er zijn meer dan voldoende festivals waar je ze vaak genoeg kunt zien; wij doen hier niet aan mee.  Lekker eigenwijs en commercieel niet altijd de slimste keuze, maar dit is wat we al bijna 40 edities doen en ook blijven doen!

Laat je opnieuw verrassen, ontdek nieuwe bands en hiermee kun je ook een feestje bouwen, dat zien we elk jaar maar weer. Meer woorden maken we er verder niet aan vuil; hieronder nog ons programma:

14:00                      Terrein open

14:30 – 15:10          Meltheads (BE)

15:35 – 16:25          Jick Munro & The Amazing Laserbeams (LB)
16:50 – 17:30         MADOUX (LB)
17:55 – 18:55          Eljuri (VS)
19:20 – 20:20        The Cinelli Brothers (GB)
20:45 – 21:45         ROME (LU)
22:15 – 23:15          DIRK. (BE)
23:40 – 00:40        WellBad (DE)

 

Meer informatie:  www.conincxpop.nl, FB https://www.facebook.com/ConincxPop en Insta: https://www.instagram.com/conincxpop/

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht