Nieuws

Conincx Pop 40 jaar jong!

De kop van dit bericht is misschien wel een cliché, maar daarom niet minder waar. Jarenlang vraagt elke editie weer veel energie, op alle fronten, om die voor elkaar te krijgen. Ook wij ervaren de last van allerlei ontwikkelingen rondom evenementen die na Corona nog meer in een stroomversnelling zijn gekomen. Regelgeving kan nog meer en ingewikkelder dan dat ie al was en er wordt steeds meer wettelijk vastgelegd; het moet! Kosten rijzen de pan uit die we niet alleen op onze bezoekers willen verhalen maar wat bijna onvermijdelijk is. Ja, we zijn toch nog altijd gratis, dat vinden we een groot goed. We willen een festival zijn, en zeker ook blijven, voor iedereen.
En dit alles houdt ons dus jong!

Beker voor Beker systeem
Enfin, genoeg ‘geklaagd’, op 6 juli gaan we gewoon ons verjaardagfeest vieren, we hebben er dan 40 op de teller. Natuurlijk nodigen we iedereen uit voor ons feest aan de Maas. Neem vooral goede zin mee en laten we samen het glas (eh, sorry het is nog altijd een plastic beker) heffen op het behalen van dit jubileum. Wat hierna komt is zorg voor later!
Oh, ja wat die plastic beker betreft, daarvoor hebben we vanaf dit jaar ‘een beker voor beker systeem’. We hebben een geweldige unieke locatie waar we graag willen blijven. Daarom willen we dan ook dat geen enkele plastic beker (of ander plastic) achterblijft langs de Maas als alles is opgeruimd. Voor degene die vaker andere festivals bezoekt weet hoe dit werkt. Ook kun je het terugvinden in onze Pocket Guide, ons handzame programmaboekje en op de website www.conincxpop.nl.

Tijdschema
14:00                     festivalterrein open
14:30 – 15:00         parson (LB)
15:20 – 16:05          Zach Person (US)
16:30 – 17:45          10cc’s Graham Gouldman & Heart Full of Songs (UK)
18:10 – 19:10          Portland (BE)
19:35 – 20:20          Hideous (BE)
20:45 – 21:45          Alex Henry Foster & The Long Shadows (CA)
22:10 – 23:10          Mr. Paul & The Lowriders (BE)
23:35 – 00:35          The Locos (ES)

We hebben alles in het werk gesteld om een programma samen te stellen wat Conincx Pop waardig is en recht doet aan ons jubileum. We gaan er van uit dat dit gelukt is; een programma met, letterlijk, jong en oud voor jong en oud! Nieuw talent en gevestigde namen, maar allemaal met een andere twist dan het gangbare. Dat is Conincx Pop.

Meer informatie:  www.conincxpop.nl, FB: https://www.facebook.com/ConincxPop en Insta: https://www.instagram.com/conincxpop/

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht