Nieuws

Complete line-up ‘Aan de Waterkant’ bekend

Minsekinder, MEAU, Karsu, Pim & Pom en meer bij Aan de Waterkant

 

Na de bekendmaking van MEAU, Karsu, Guido Weijers en Airwalk Outdoor Festival maakte Aan de Waterkant vorige week ook de rest van het programma bekend. Minsekinder, Top2000 Summer Edition, Bamboo, F.E.E.S.T. en verschillende familievoorstellingen staan deze zomer op het podium aan de Lage Loswal. Vandaag werd de line-up compleet gemaakt met namen voor het gratis toegankelijk terrasgedeelte.

Aan de Waterkant is dit jaar voor de tweede keer in park ’t Bat (voorheen Lage Loswal) aan de Maas. Een ideale en toegankelijke plek met een gevarieerd programma voor jong en oud. Naast ‘de Compound’ waar men entreetickets voor nodig heeft, is er ook een gratis toegankelijk terrasgedeelte ‘The Docks’ dat op programmadagen geopend is. De programmering is hier vooral gericht op lokaal talent.

De ticketverkoop voor alle concerten, theatervoorstellingen en clubavonden loopt via www.aan-de-waterkant.nl. Tickets worden per event verkocht. Het festival vindt plaats tussen 28 juli en 7 augustus.

Line-up Aan de Waterkant

Donderdag 28 juli              Minsekinder + Sef Derkx & Jos Deenen
Vrijdag 29 juli                   MEAU
Zaterdag 30 juli                 Bamboo
Zondag 31 juli                   Pim & Pom
Zondag 31 juli                   Karsu
Donderdag 4 augustus        Guido Weijers
Vrijdag 5 augustus             F.E.E.S.T.
Zaterdag 6 augustus          Airwalk Outdoor Festival
Zondag 7 augustus            De Beuzelband
Zondag 7 augustus            Top2000 Summer Edition

Lokale samenwerking
Aan de Waterkant is een samenwerking van Poppodium Grenswerk, De Maaspoort Theater & Events en horecapartner De Locomotief en wordt mede mogelijk gemaakt door de Scheuten Foundation.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht