Nieuws

Claw Boys Claw naar Grenswerk

Nederlandse rockers terug met nieuwe plaat

Op vrijdag 5 oktober spelen Claw Boys Claw in Grenswerk. De band rondom frontman Peter Te Bos bracht afgelopen februari een nieuw album genaamd ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me, Part One’ uit. Tickets zijn meteen verkrijgbaar via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013.  In totaal brachten de Amsterdammers meer dan tien platen uit en eind februari werd daar het nieuwe album ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me, Part One’ aan toegevoegd.

Op het podium maken drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens de bezetting compleet. Er zijn maar weinig Nederlandse bands die live met zoveel vuur spelen als Claw Boys Claw.

Claw Boys Claw
Vrijdag 5 oktober
Open 20:00 / Aanvang 20:30

Gerelateerde artikelen met Claw Boys Claw naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht