Nieuws

CHEF’SPECIAL OPENT HOLY MOLY HEERLEN!

Chef’Special verzorgt op vrijdag 15 december de aftrap van de eerste editie van winterfestival Holy Moly! in Heerlen. De populaire band, bekend van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’ geeft een gratis toegankelijk concert op De Bongerd. Twee weken later, tijdens New Years Eve, zal een reeks top-dj’s waaronder Charly Lownoise & Mental, Lucas & Steve het festival spectaculair afsluiten. In de tussenliggende periode creëert Holy Moly! het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen met een eigentijds kerstfeest voor jong en oud. 

Chef’Special opent..
Met een mix van reggae, hiphop en funk verzorgt Chef’Special de feestelijke aftrap van het nieuwe winterevent in Parkstad. Iedereen kan op vrijdag 15 december vanaf 20.00 uur gratis genieten van hits als ‘Amigo!’, ‘Try Again’ en ‘In Your Arms’. Het is, naast Pinkpop, de enige keer dit jaar dat Chef’Special in Limburg te zien is. In het verleden stonden de mannen ook al op festivals als Lowlands en Solar. Alle concerten in 2017, waaronder de Ziggo Dome raakten uitverkocht en ook voor de shows in 2018 is al geen kaartje meer te krijgen. Dit maakt het éxtra bijzonder dat Chef’Special Heerlen aandoet.

Top-dj’s sluiten af…
Behalve een fantastische opening, kent Holy Moly! óók een spectaculair slot met veel vuurwerk én muziek. Want tijdens New Years Eve, op zondag 31 december, staan top-dj’s Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve, Tony Junior, La Fuente en Puinhoop Kollektiv op de Bongerd. Feestbeesten Charly Lownoise & Mental Theo zorgen voor die oude ‘Hardcore Feelings’, terwijl Limburgers Lucas & Steve, binnen gekomen op plek 64 in de DJ Mag Top 100, de ‘Summer On You’ brengen in hartje winter. Tickets voor het slotfeest op de Bongerd, dat duurt van 20:00 uur tot 01:00 uur kosten € 5,- in de voorverkoop en zijn per direct te koop via de website van poppodium NIEUWE NOR.

Het ultieme wintergevoel in Heerlen
Holy Moly! creëert het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen met een eigentijds kerstfeest voor jong en oud. Van vrijdag 15 december 2017 tot en met zondag 31 december 2017 zetten Heerlense creatievelingen, bewoners en ondernemers samen een divers en programma neer op de diverse pleinen in het centrum die worden omgedoopt tot IBA Winterpark Urbana (Pancratiusplein Zuid) en Container City (De Bongerd). Muziek, theater, kunst, sport, spel, eten en drinken; het wordt een feest voor iedereen. De laatste drie weken van december zijn tot aan de piek toe gevuld met verrassingen. Houd Holy Moly! dus goed in de smiezen.

De organisatie van Holy Moly! is in handen van Incredible. Poppodium NIEUWE NOR tekent voor de programmering van de openings- en slotavond.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht