Nieuws

Candy Dulfer naar Grenswerk

Wereldberoemde saxofoniste geeft een show in Venlo

Op vrijdag 30 november speelt Candy Dulfer in Grenswerk. De wereldberoemde saxofoniste speelde onder andere met grootheden als Prince, Beyoncé, Aretha Franklin en Maceo Parker. Daarnaast bracht ze afgelopen jaar haar eigen autobiografie uit. Tickets zijn meteen verkrijgbaar via www.grenswerk.nl en de verschillende voorverkooppunten.

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkt samen met de beroemdste sterren (waaronder Prince, Beyoncé, Aretha Franklin, Sheila E., Maceo Parker, Dave Stewart, Van Morrison, Lionel Richie en Pink Floyd) en speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals. Daarnaast ontving ze een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA.

In april 2017 verscheen haar nieuwe album ‘Together’, waarop ze terugkeert naar haar funk roots. Het opzwepende album is een smeltkroes van allerlei invloeden uit jazz, disco, soul, dance en r&b, maar ook haar eigen interpretatie van wat er momenteel in de muziek speelt. Daarnaast bracht ze haar langverwachte autobiografie uit, ‘Sax, Candy & Rock-’n-Roll’.

Candy Dulfer
Vrijdag 30 november
Open 20:00 / Aanvang 20:30

Gerelateerde artikelen met Candy Dulfer naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht