Nieuws

Canadese folk grootheden naar Roepaen

Op donderdag 1 en vrijdag 2 juni aanstaande staat Roepaen Podium in het teken van Canadese folk. Waar op donderdag de gelouterde singer songwriter Matt Andersen op het podium staat, wordt het podium op vrijdag vrijgegeven aan de talentvolle en opkomende Colter Wall. Een echte must see voor de liefhebber van folk, bluegrass en Americana. De kaartverkoop is voor beide shows reeds gestart en er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Matt Andersen – donderdag 1 juni

Na een uitverkochte show in 2014 komt Matt Andersen op 1 Juni terug voor een show in Roepaen. Met meer dan 10 miljoen views op Youtube, een ‘European Blues Award’ en het winnen van ‘Best Solo Performer’ bij de Memphis Blues Challenge lijkt het nu eindelijk zover te zijn dat de hele wereld Matt Andersen leert kennen! Een powerhouse performer met een fantastische stem en dito stage performance. Zijn optredens over de hele wereld zorgde ervoor dat Matt reeds het podium deelde met onder andere Greg Allman, Tedeschi Trucks Band en Johnny Lang. Nu is Matt dus terug in Ottersum, voor een intieme show in Roepaen!

Colter Wall – vrijdag 2 juni

Doordrenkt in traditionele Americana gewapend met een diepe tenor stem die door merg en been snijdt is Colter Wall een van de rijzende sterren in de hedendaagse country en folk scene. Rolling Stone magazine noemde hem al een van de country artiesten die je móet kennen en refereerde daarbij meteen aan grote namen als Hank Williams, Johnny Cash en Townes van Zandt. Ook opende Colter al voor Lucinda Williams in de Ryman Auditorium en kreeg een staande ovatie van Steve Earle tijdens een tv optreden bij Skyville Live. Onlangs kwam zijn debuut album uit, waarop hij samenwerkte met meervoudig Grammy winnend top producer Dave Cobb (Jason Isbell, Chris Stapleton, Miranda Lambert).

Tickets voor deze shows zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht