Nieuws

CamielMusic lanceert gloednieuwe website

Na zo’n zes jaar is het tijd om afscheid te nemen van de huidige website. CamielMusic is gegroeid, heeft een veel groter bereik gekregen en wordt door veel mensen omarmd als plek waar je nieuwe muziek ontdekt. Dat houdt dus in dat de huidige website, die volledig zelf in elkaar was gezet, niet meer voldeed.

29 augustus: lancering
Komende zaterdag, 29 augustus om precies te zijn, zal om 12.00 uur de nieuwe website online komen. Uiteraard is het de bedoeling om daar genoeg aandacht aan te geven en dat er veel mensen de website gaan bezoeken. In de periode die volgt, zullen er tevens hele toffe acties op touw worden gezet. Denk aan winacties maar ook veel interactie met bands die regelmatig op het strijdtoneel van CamielMusic zijn verschenen.

Bekendheid
Met Sittard als bakermat, kun je zeker stellen dat de provinciale steun voor bands zeker daar is. Toch is heel Nederland ondertussen bekend met de naam en komen er regelmatig uit heinde en verre aanvragen om muziek te beluisteren. Maar het kan nóg toffer! Bands uit allerlei windstreken hebben stukken gedeeld. Onder andere België, Duitsland, Griekenland maar ook Australië kan worden afgevinkt. Uiteraard is dat te gek maar het gaat nog steeds om één ding: mensen nieuwe muziek laten ontdekken. Daarom ook deze vernieuwing: het mag allemaal professioneler.

Promotie
Het hoogtepunt is uiteraard het online gooien van de website. Het zou te gek zijn als mensen meteen naar www.camielmusic.nl gaan en laten weten hoe ze het vinden. Toch zit er meer in het vat. Graag verwijs ik iedereen naar de social media om helemaal up-to-date te blijven. Dit kan middels Facebook maar ook Instagram. Tipje van de sluier: men maakt kans op hele toffe goodies van bands! Wie wilt dat nou niet?

Dus even resumé: zaterdag 29 augustus om 12.00 uur de lancering van de vernieuwde website. www.camielmusic.nl is dan the place to be (see).

Gerelateerde artikelen met CamielMusic lanceert gloednieuwe website

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht