Nieuws

Cabaretduo Van der Laan & Woe naar Maastricht

Na tv-show Even Tot Hier komen Van der Laan & Woe met nieuwe theatershow

Van der Laan & Woe komen terug naar de Nederlandse theaters! In Limburg zijn ze aankomend seizoen alleen in Theater aan het Vrijthof te zien. Het cabaretduo, bestaande uit Niels van der Laan en Jeroen Woe, is bekend van het televisieprogramma Even tot hier. Het zevende seizoen van het satirische actualiteitenprogramma is afgelopen zondag van start gegaan en is elke zaterdag te zien bij BNNVARA op NPO1. Van der Laan & Woe staan vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 met de spiksplinternieuwe voorstelling NG in Maastricht. De kaartverkoop start donderdag 19 mei om 10.30 uur.

 

Even tot hier

Het afgelopen jaar sleepten Van der Laan & Woe Nederland door de lockdown met hun baanbrekende tv-show Even Tot Hier. Ook tijdens de zevende editie van het programma bespreken ze op muzikale wijze, op hoog tempo en vol satire het nieuws en de actualiteiten van de week. En dat met elke week een andere muzikale gast. Het zevende seizoen van het satirische actualiteitenprogramma Even Tot Hier is afgelopen zondag van start gegaan en is elke zaterdag te zien bij BNNVARA op NPO1.

NG, een zeer persoonlijke voorstelling

Met NG komt het cabaret duo met hun zevende avondvullende theatervoorstelling en tevens hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij aan de hand van grappen, scènes en muzikale acts op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Over Van der Laan & Woe

Het duo leerde elkaar rond 2004 kennen op de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam en werken sindsdien samen aan verschillende projecten. Zo waren ze naast hun theateroptredens verbonden aan televisieprogramma’s als Spijkers met koppen, PAU!L, De Kwis en maken ze sinds 2018 het baanbrekende actualiteitenprogramma Even Tot Hier. Van der Laan & Woe werkten onder andere samen met Erik van Muiswinkel, Sanne Wallis de Vries, Ronald Goedemondt, Rob Urgert en Joep van Deudekom. Ook wonnen ze verscheidene prijzen, waaronder de Wim Sonneveldprijs en de Neerlands Hoop en werd hun voorstelling Buutvrij genomineerd voor de Poelifinario.

Praktische informatie en speeldata

Van der Laan & Woe staan op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 met voorstelling NG in de Papyruszaal van Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop start donderdag 19 mei om 10.30 uur. Klik hier voor meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen met Cabaretduo Van der Laan & Woe naar Maastricht

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht