Nieuws

Broederliefde terug naar Grenswerk

Hiphopsensatie Broederliefde komt terug naar Grenswerk. Broederliefde heeft zich afgelopen twee jaar opgewerkt tot populairste hiphop-act van Nederland die alle records heeft gebroken. Volgende maand verschijnt het langverwachte nieuwe album. Eerder al verkocht Broederliefde de zaal van Grenswerk uit. Kaarten zijn vanaf 7 oktober in de voorverkoop.

Op Zomerparkfeest was Broederliefde aflopen zomer een van de absolute headliners. Ze zorgen voor een van drukste momenten in het Julianapark. In 2015 stond Broederliefde ook al in Grenswerk voor een uitverkochte zaal. Als support komt Latifah mee naar Grenswerk. Latifah is de nieuwe rising star uit Amsterdam, haar album kwam twee weken terug op 4 binnen in de Album Top 100. Venlo-Zuid
Soundsystem verzorgt de afterparty. Lowlands, twee keer Pinkpop, Encore, Bevrijdingsfestivals, Vrienden van Amstel Live: Broederliefde was overal de laatste jaren. Ze wisten als geen andere hiphopact de brug naar de mainstream te leggen. Voorlopig hoogtepunt in hun carrière is hun show in het Sparta-stadion in hun eigen wijk Spangen, waarmee ze meer dan 10.000 bezoekers trokken. Het was de grootste hiphopshow ooit in Nederland. Begin volgende maand komt Broederliefde met een nieuw album. Met het vorige (Hard Work Pays Off 2) braken ze alle records. Het album stond 13 weken op één, waarmee ze het oude record van Frans Bauer verbraken.

Broederliefde
Support: Latifah
After: Venlo-Zuid Soundsystem
Zaterdag 23 december, 20.00
Poppodium Grenswerk
Leeftijd: 14+ (onder de 14 jaar met begeleiding van volwassene)
Voorverkoop is gestart op 6 oktober (100 early birds!)

Gerelateerde artikelen met Broederliefde terug naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht