Nieuws

Broadway-musical The Prom te zien in Maastricht

Maastricht – Vandaag gaat de kaartverkoop van start van de Broadway-musical The Prom. Met in de hoofdrol onder andere Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf en Barry Beijer. Van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december 2022 en van vrijdag 13 t/m zondag 15 januari 2023 is The Prom te zien in Theater aan het Vrijthof. De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Het verhaal

Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Praktische informatie en speeldata The Prom:

Speelperiode 1:

Dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december 2022: 20.00 uur

Speelperiode 2:

Vrijdag 13 januari 2023: 20.00 uur

Zaterdag 14 januari 2023: 20.00 uur

Zondag 15 januari 2023: 14.00 uur

Klik hier voor meer informatie over The Prom.

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht