Nieuws

BlïerOck2024

Het vrolijke en gezellige pleinfeest voor jong en oud!

Van de bank bij de zandbak of vanuit de loungesets genieten van optredens van bands uit de regio en daarbuiten, afgewisseld op 2 podia op een vrolijk opgefleurd plein tussen de Lindebomen.

Met een speciaal kinderkwartier incl. een poppenkastoptreden als opener op het kleine podium.

Op het grote podium wordt gestart met het The Funky Project. Het project opgezet door Stan Verdonck en Ruud Janssen en met composities van Marcel Salverda. Het The Funky Project kende een eerste kennismaking met publiek tijdens het optreden in Grenswerk, Venlo. Stichting B4Music, organisator van BlïerOck, is trots om een gezelschap met 16 louter Noord-Limburgse muzikanten/talenten op het Lambertusplein te programmeren. Initiatieven als dit, gericht op het funky muziekspectrum, vinden een warm onthaal bij de stichting B4Music als ook bij de doelgroep van het BlïerOck festival. BlïerOck kenmerkt zich verder vooral door een opzet met verschillende muziekstromen van goede kwaliteit. Niet gericht op de massa. Dus geen grote namen/publiektrekkers, behoudens dan lokaal initiatief; wereldberoemd in Groot Venlo e.o.

Het verdere programma op de grote bühne is achtereenvolgens: Restless Minds met een mix van blues, country, soul en rock, Skapiche met Ska, Chicago Capitols met onvervalste Blues en ACinDC als tribute band van AC/DC, hardrock van de bovenste plank. Op de kleine, van Hoogstraten, bühne staat verder geprogrammeerd: Rick “The Flame” Hovens, singer-songwriter, Scripted, divers, Tumblin’ Tonez, rockbilly, rhythm & Blues.

De stichting B4Music wordt door vele sponsoren, waaronder Pop in Limburg en het Cultuurfonds, gesteund. Een hele reeks aan vrijwilligers zorgt voor het vlekkeloos verloop van het festival.

De toegang is gratis! Terrein open 13.30 uur

www.stichtingb4music.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht