Nieuws

Bevrijdingsfestival Limburg presenteert Verhalen Van Vrijheid

In samenwerking met Be A Muze heeft Bevrijdingsfestival Limburg ook dit jaar een documentaire gemaakt. Vorig jaar werden korte verhalen van een minuut verteld, dit jaar gaan we een stapje verder en is er een uur lange documentaire gemaakt: Verhalen van Vrijheid.

Verhalen van Vrijheid zijn verhalen die nooit vergeten mogen worden. Onze presentatrice Antoinette van der Weerdt ging op zoek naar deze verhalen, dit bracht haar o.a naar de Amerikaanse begraafplaats in Margraten, het monument van Verdraagzaamheid in Haelen en het Eyewitness WOII museum in Beek.

De documentaire is vanaf nu te bekijken op Youtube en Facebook.

Op 5 mei vieren we de Vrijheid, ook dit jaar wordt de binnenstad van Roermond omgetoverd tot de festivallocatie van Bevrijdingsfestival Limburg. Naast de diverse culture en maatschappelijke activiteiten op het plein van de Vrijheid komen er ook dit jaar verschillende (inter-)nationale acts het festival bezoeken. Naast Ambassadeur van de Vrijheid MY BABY zullen ook DeWolff, Yung Felix, ANBU, The Ragtime Rumours, Afterpartees, Big Band Boesten en Lennert Wolfs optredens verzorgen op de diverse podia.  Het festival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor iedereen!

Websites & Social Media | Volg de Bevrijdingsfestival Limburg website en social media (Facebook, Instagram) voor meer nieuws. Het event kan gevolgd worden via deze link.

Gerelateerde artikelen met Bevrijdingsfestival Limburg presenteert Verhalen Van Vrijheid

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht