Nieuws

Belgische singer songwriter Anna Rune in Roepaen

Op zondag 23 april aanstaande komt de Belgische singer songwriter Anna Rune naar Roepaen in Ottersum. Anna brak bij het grote publiek door als eerste vrouwelijke winnaar van het tv-programma De Beste Singer Songwriter in 2015, waarin 3FM DJ Giel Beelen op zoek ging naar de beste singer songwriter van Nederland. Onlangs bracht Anna haar nieuwe single Sundown uit, welke zeer positief werd ontvangen! De kaartverkoop voor het concert van Anna Rune is reeds gestart. Tickets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com. 

De Belgische songwriter Anna Rune behoeft bij de muziek liefhebber al lang geen introductie meer. Zo was zij de eerste vrouwelijke winnaar van De Beste Singer Songwriter van Nederland, speelde zij al op festivals als Pinkpop, North Sea Jazz en Sziget én studeerde zij cum laude af aan het conservatorium in Rotterdam. Met haar mix tussen klassieke – en hedendaagse pop muziek veroverde Anna reeds vele harten. Zo werd ze al meer dan eens omschreven als de Vlaamse Regina Spektor en in één adem genoemd met grootheden als Rufus Wainwright, Sia, Patrick Watson en Laura Mvula.

Nadat Rune haar eerste EP Unfolding Immensity uitbracht in 2014 ging het ineens hard met de Belgische. Meer dan zestig optredens, waaronder op festivals als Sziget, Pinkpop en Songbird Festival werden aangedaan, en ze nam samen met producer en componist Reyn Ouwehand een nieuw album op, welke later dit jaar zal verschijnen.

De kaartverkoop voor het concert van Anna Rune is reeds gestart. TIckets kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar via www.roepaen.com.

Gerelateerde artikelen met Belgische singer songwriter Anna Rune in Roepaen

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht