Nieuws

Belgische band met ‘Skepsels’ in Venlo

Het Zesde Metaal in De Maaspoort

 

Venlo, 19 oktober 2021 – Poppodium Grenswerk en De Maaspoort bevestigen de komst van de Belgische band Het Zesde Metaal in Venlo. Het Zesde Metaal speelt in een intieme theatersetting in de Frans Boermans zaal van De Maaspoort. De kaartverkoop start 19 oktober 2021 om 12:00 uur via www.maaspoort.nl

 

Het Zesde Metaal | Skepsels

Hoe zou het nog zijn met ‘la condition humaine’, vraagt u zich af? Het antwoord krijgt u op Skepsels, het vijfde album van Het Zesde Metaal en veruit hun meest – excuses voor deze dooddoener, maar het is zo hard waar – volwassen worp tot nu toe. Nooit eerder klonken Wannes Cappelle en de zijnen zo zeker van hun stuk: zonder grote gebaren en toch raak, opgewekt en bedachtzaam, persoonlijk én maatschappijkritisch. Zonder een radicaal andere weg in te slaan, klinkt Skepsels bovendien frisser, lustiger, vrijer, maar evengoed minutieuzer dan alles wat eraan voorafging. Cappelle heeft zich deze keer écht overtroffen.

 

Van Lowlands en Rock Werchter naar De Maaspoort

Het Zesde Metaal speelt op festivals zoals Lowlands, Eurosonic Noorderslag en Rock Werchter tot in het AB in Brussel, ook wel het Paradiso van België. De liedjes zijn in het Belgisch dialect en binnenkort dus live te beleven in Venlo.

 

Titel voorstelling: Skepsels

Uitvoerenden: Het Zesde Metaal

Datum: woensdag 9 februari 2022

Aanvangstijd: 20.15

Locatie: Frans Boermans zaal | De Maaspoort Theater & Events

Toegangsprijs: 19,10 euro

Kaartverkoop: www.maaspoort.nl

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht