Nieuws

Bekendmaking eerste namen Euregionaal showcasefestival DVERS 2019

Op zaterdag 28 september 2018 vindt de elfde editie van het gratis toegankelijke, Euregionale showcasefestival DVERS plaats in de binnenstad van Sittard. De afgelopen maanden kregen pop acts uit Belgisch- en Nederlands-Limburg en de Duitse regio’s Nederrijn, Keulen en Aken de mogelijkheid zich in te schrijven voor een optreden tijdens het festival. Maar liefst 94 acts reageerden op de oproep en meldden zich aan. Begin mei koos een onafhankelijke selectiecommissie hieruit de meest interessante en talentvolle acts. Zij mogen optreden tijdens DVERS 2019. Vanaf medio augustus wordt ook de rest van het programma bekendgemaakt.

De selectiecommissie, bestaande uit Bert Vliegen  (BE) (Absolutely Free Festival), Felix Wu  (DE) (Open Source Festival) en Jared Kleijnen (NL)(HAEVN), selecteerde de volgende acts voor een optreden:
Buzzard’s Brew (NL), Daily Thompson (DE), GEISTHA (DE), IKIGA (NL), Kaleo Sansaa (DE), Lip Service (BE), Luise Weidehaas (DE), Martin Sillen(NL), Solomon (NL), The Hourglass Instinct (BE), This can Hurt (BE), Tonsils (BE), WHYBE (NL).

DVERS is een initiatief van Pop in Limburg (voorheen Stichting Popmuziek Limburg) en wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Het evenement bestaat uit een conferentie voor de Euregionale popsector, een netwerkdiner voor boekers, programmeurs en talentscouts uit de Euregio en een showcasefestival voor Euregionale pop acts. In de avonduren kan het publiek genieten van maar liefst 80 acts uit de hele Euregio, verspreid over 17 verschillende podia in de binnenstad van Sittard. Binnenkort meer info op: www.dvers.nl

 

Gerelateerde artikelen met Bekendmaking eerste namen Euregionaal showcasefestival DVERS 2019

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht