Nieuws

Bekende Nederlandse Youtuber Djamila naar Grenswerk

Op vrijdag 18 mei 2018 speelt Djamila in Grenswerk tijdens haar ‘We’re All Misfits Tour.’ Djamila werd bekend door haar YouTube-kanaal MeisjeDjamila, waar ze met bijna 800.000 abonnees (!) de bekendste Nederlandstalige vrouwelijke YouTuber is. Dit jaar bracht ze haar album ‘Girl’ uit en maakte ze haar debuut als filmactrice in de film ‘Misfit.’ De ticketverkoop start morgen (zaterdag) om 10:00 via de website van Grenswerk.

Op 15-jarige leeftijd is Djamila haar carrière begonnen als YouTuber. Tegenwoordig kan dit 24 jarige meisje zichzelf een van de meest succesvolle artiesten van Nederland noemen. Er is waarschijnlijk geen een jong meisje in Nederland die deze meid niet kent.

Geïnspireerd door all-time superster Avril Lavigne, begon Djamila gitaar te spelen en haar eigen nummers te schrijven als een tiener. Ze wilde altijd al een professionele zangeres zijn, maar wist niet waar ze moest beginnen, toen ze op een dag toevallig Esmée Denters op tv zag. Op dat moment werd “MeisjeDjamila” – haar YouTube-kanaal – geboren en de snelle opkomst van Djamila’s Youtube kanaal begon.

In 2017 begon uiteindelijk haar langverwachte muziekcarrière. Haar eerste single “Brickwall” werd nummer één in de Nederlandse iTunes-hitlijsten, scoorde meer dan 900.000 streams op Spotify en de bijbehorende video werd meer dan 5.000.000 keer bekeken op haar VEVO-kanaal

In juni van dit jaar  bracht Djamila haar debuutalbum “Girl” uit. Een compilatie van pakkende pop- en rockmelodieën en emotionele ballades die ze voornamelijk zelf schreef. Deze nummers komt ze ten gehore brengen tijdens haar ‘We’re All Misfits Tour.’

Gerelateerde artikelen met Bekende Nederlandse Youtuber Djamila naar Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht