Nieuws

Beatz & Bandz Summerfestival: The Homecoming

LOTTUM – Ietwat gehavend van de reis, landt de Apollo 11 op 5 tot en met 7 augustus weer op het Beatz & Bandz Summerfestival in Lottum. De bezoekers en vrijwilligers hebben er een aantal jaren op mogen wachten, maar het ruimteschip is toch écht wedergekeerd. Voor vele een thuiskomen en voor sommigen een eerste keer. Hoe dan ook, op Beatz & Bandz is er voor ieder wat wils.

Deze uitverkochte editie van het Beatz & Bandz Summerfestival staat volledig in het teken van de ruimte. Voor de oplettende lezer: ja, dat was inderdaad de vorige editie óók het geval. Maar dit keer met een ander ruimte-sausje eroverheen, namelijk thuiskomen; THE HOMECOMING. Want dit jaar komen wij allemaal thuis in de festivalwereld, die we zo lang niet konden bezoeken. Zoals astronauten een nieuwe planeet ontdekken, zo verkennen de avonturiers deze festivalwereld voor het eerst.

In deze wereld zullen zowel Beatz als Bandz opnieuw landen in de oren van de bezoekers. Door de unieke opzet met een Beatz podium én een Bandz podium is er voor iedere bezoeker wat te beleven. Op het Beatz podium hoor je de beste DJ’s en de tofste nieuwe sounds, voetjes van de vloer! Houd je meer van gitaren? Dan moet je op het Bandz podium zijn, waar je lekker kun genieten van nieuwe bandjes en oude rockers, HELLYEAH!

Voorkeur voor Beatz? Dan is vrijdag jouw dag! Op deze dag staan de DJ’s op de voorgrond en is de line-up dan ook gevuld met artiesten zoals Noise Cartel en Altijd Larstig & Rob Gasdr’op.

Op zaterdag staan beide podiums vol met lekkere artiesten. Op het Beatz-podium wordt de raket bewaakt door onder andere Dansado & De Feestmeester. Op het Bandz podium wordt de tent afgebroken door onder andere Drunken Dolly en Bizkit Park. Naast de vertrouwde Beatz & Bandz stages, bestaat er een apart gebied: THE UNDERCOVER LAB. Hier kunnen bezoekers spacen op muziek van mysterieuze (amateur-)DJ’s, die elk een uniek genre op de radar zetten.

Zondags zal het podium mogen we genieten van onder andere Vendetta Drive en niemand minder dan de Stoere Patsers. De kids zullen druk zijn met het springkussen, terwijl ouders vanaf een afstandje de kleintjes in de gaten houden.

Daarnaast willen we nog even aandacht besteden aan onze vrijwilligers en sponsoren, want wat zijn wij BLIJ met het enthousiasme van de helpende mensen, ons Lottum en de organisatie. Voor sommigen mensen is dit niet alléén de eerste keer Beatz & Bandz bezoeken, maar ook de eerste keer mee organiseren, opbouwen en afbreken. Als één van de weinige festivals in de omgeving met deze unieke opstelling, dat volledig draait op vrijwilligers, hopen wij nog jaren zo door te kunnen. Daarom willen we dit bericht afsluiten met een diepe buiging naar alle helpende handen.

Brace yourselves… Touchdown in three…. two…. one….

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht