Nieuws

Barosz brengt nieuwe EP ‘Red Moon’ uit!

De Zuid-Limburgse rockband Barosz heeft op 12 maart zijn nieuwe EP ‘Red Moon’, inclusief single ‘Mindstealer’, uitgebracht. Later die maand wordt ook een videoclip uitgebracht bij deze single. De videoclip voor de track ‘Red Moon’ verschijnt medio april.

Met de EP ‘Red Moon’ heeft de band samen met Ingo Jetten (Trashed Attic Audio) een nieuwe sound aan hun muziek gegeven. Het geluid van de gitaren komt in de nieuwe nummers meer naar voren, waardoor de nummers steviger klinken dan op de eerste EP die verscheen in 2017.

Na het verschijnen van de eerste EP heeft Barosz meegedaan aan de voorrondes van Nu of Nooit. Door deze toffe ervaring had de band de smaak te pakken. Ze speelden op verschillende podia en festivals in Nederland en Duitsland. Daarna ontstond de behoefte aan nieuwe muziek en doken ze de studio in, met ‘Red Moon’ als resultaat.

De nieuwe EP is te beluisteren via de onlinestreamingdiensten, zoals Spotify, iTunes en Deezer. De videoclips zullen te zien zijn via het YouTube kanaal van Barosz.

Luister en bekijk via de volgende links:

Spotify: https://open.spotify.com/album/40SMHSpR5ouxkPnYTSr0mL?si=NOaaRM_WRlGmddJepkUXug

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCG_91TOyMoBOYGn8LOVdJGw

Facebook: https://www.facebook.com/baroszband

Instagram: https://www.instagram.com/baroszofficial/ 

Gerelateerde artikelen met Barosz brengt nieuwe EP ‘Red Moon’ uit!

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht