Nieuws

Baer Traa presenteert nieuwe EP in Grenswerk

Op vrijdag 15 februari presenteert Baer Traa zijn debuut-EP “Out Of Thin Air” in Grenswerk. Dit concert is een samenwerking tussen Grenswerk en De Maaspoort. De kaartverkoop voor het concert in Grenswerk is meteen begonnen via www.grenswerk.nl en www.maaspoort.nl.

Zijn eerste single Stone Cold Woman werd meteen een 5 sterren track bij Gerard Ekdom (Radio 2) en weerspiegelt waar de muziek van Baer om draait; strakke grooves, soulvolle songs en een flinke scheut blues. Baer Traa is opgegroeid in Venlo en woont tegenwoordig in Rotterdam. Tijdens deze avond zal Baer zijn nieuwe EP “Out of Thin Air’ presenteren. De EP bestaat uit zes tracks en is onderdeel van een tweeluik dat al lang in de maak is. “We gingen drie jaar geleden voor het eerst de studio in om zes tracks op te nemen. Dat werden er acht waar ik een jaar later nog een beetje aan heb gesleuteld en afgelopen jaar er nog vier aan heb toegevoegd.”

Hoewel er meer dan genoeg materiaal voor een volledige plaat ligt kiest Baer nu duidelijk voor een ander pad: “Het was nooit de bedoeling om een volledig album te maken en zo zie ik het ook niet, vandaar dat ik de tracks opsplits in twee EP’s. De liedjes zijn allemaal momentopnames maar omdat er zoveel tijd overheen is gegaan voel ik dat er een zekere ontwikkeling doorheen stroomt.”

Baer Traa – EP Presentatie “Out Of Thin Air”

Poppodium Grenswerk i.s.m. De Maaspoort Theater & Events

Vrijdag 15 februari 2019

Open 20:00 / Aanvang 20:30

Gerelateerde artikelen met Baer Traa presenteert nieuwe EP in Grenswerk

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht