Nieuws

AN ACOUSTIC EVENING WITH PHOENIX ASHES

Op zaterdag 17 augustus gaan we in Kasteel Montfort een akoestische show geven.

Phoenix Ashes bestaat namelijk 12,5jaar en dat vraagt om iets speciaals.

De afgelopen jaren hebben we de longen uit ons lijf geschreeuwd en vol energie rondgesprongen op podia over de hele wereld. Maar hebben we ook intiem en op bijzondere locaties akoestisch onze nummers mogen brengen.
Dat gaan we nu groots aanpakken en vastleggen in beeld en geluid op een supermooie locatie!De afgelopen maanden zijn we samen met MCSharQ achter de schermen hard bezig geweest om de perfecte locatie te vinden, nieuwe samenwerkingen aan te gaan en onze nummers van de afgelopen tien jaar over te zetten naar een akoestische vorm.
Verwacht gastmuzikanten Pauline Koning (violiste; Lakshmi & Re:Freshed Orchestra) en Anasatasia Goldberg (pianiste; Conservatorium Den Haag en Maastricht), een geweldige support act, bijzondere versies van onze nummers zoals je nog nooit hebt gehoord en natuurlijk een prachtige omgeving. Naast het opnemen van het live album zal de hele avond ook vastgelegd worden op video.
En om de avond extra speciaal te maken komt LIANA ons voorprogramma verzorgen.
Ook zij zullen hun set in een akoestisch jasje steken speciaal voor deze bijzondere avond.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 16,50euro via ons tickie systeem, parkeren is helemaal gratis en de deuren gaan open om 19.15.
Ben je jonger dan 12jaar, dan mag je met je ouders mee voor maar 5euro per ticket, stuur ons een berichtje voor een persoonlijke betaallink.

En wie jarig is trakteert; koop je een ticket, dan krijg je de digitale versie van onze plaat helemaal gratis.

Tot zaterdag 17 augustus,

Arian, Arnout, Eelko, Harry en Nynke.

Gerelateerde artikelen met AN ACOUSTIC EVENING WITH PHOENIX ASHES

Terug naar het overzicht

Heb jij ook iets nieuws te melden?

Plaats je nieuwsbericht